bsradm Kızlar bebeğim 8 buçuk aylık alt iki diş çıktı şimdide üstler şişmiş ama aşırı huzursuz ve uyuyan çocuk hiç uyuyamaz oldu gece yarım saatte bir kalkıyor alt dişlerde böyle değildi acaba üst dişler daha mı zor çıkıyor yoksa başka bişey mi çarçabuk🧐
bisenakillisinzaten bsradm biz de aynı olduk üstteki iki dişi daha zor çıktı alt dişlere gore. Bütün uyku düzeni altüst oldu
Muhammet bsradm çok güzel uykusu vardı yemeside öyle resmen başka bı çocuk geldi cokzorluyir mahvoldum 1haftadan beri ne zaman geccek cidden çok zor gün içindede çok huzursuz hiç böyle drgildi
Buseflin bsradm benim bebeğim de 9,5 aylık alt iki diş böyle değildi üsttekiler şişmiş patlamak üzer ama uyku yok gece saat başı ağlıyor huzursuz ishal iştah yok delireceğim
me_o531 bsradm bizde de üst dişler çok zor çıkmıştı bir ara hiç çıkmıycak sandım 1 ay kadar sürmüştü huzursuzluğu ama sonra peş peşe üç tane patladı üstten
bsradm bisenakillisinzaten kesinlikle bizde şuan öyleyiz Nekadar sürede çıktı peki üst dişleri bir haftadır böyle çok huysuz huzursuz
MoonCrystal Buseflin merhaba ne zaman düzeldi dişleri acaba bende aynı durumdayım üst diş çıktı ucu ama baya baya huzursuz hiç mutlu değil gün boyu ağlamaklı böyle
Muhammet bsradm valla canm bugün sababha karşı 4de uyudu sen düşün dislelrden mahvolduk dış sancısı çekiyor galiba
Efnans_Mom bsradm 8 aylıkken alt 2 tane çıktı aynı şekilde hiç zorlanmadım yani uyanıyordu gece ama yine uykuya dalıyordu. Şu an 10 aylık 3 gündür üst dişler şişti ve ne gece uykusu kaldı ne de iştahı kaldı en sevdiği şeyleri bile yemiyor ağzını kilitliyor sadece mama içiyor desem yeridir. Gecelerde geri uykuya dalması çok uzun sürüyor ağlıyor sürekli Bir de altlarda ishal olmamıştı şu an ishal oldu
MoonCrystal me_o531 sanırım benimde o kadar sürecek biri patladı ama yanlarda kabarık sadece ucu yok 🥲🥲🥲
NoyanAta_ Üst diş bizdede sıkıntılı çıktı 9 ay 27 günlüğüz 2 haftaya yakın sürdü patlaması. Allah sabır versin