merve034 Selam hanımlar 💐 bebeğim 12 günlük sütüm yetmiyor bir iki kere cisinden kan geldi doktorum aç kalınca gelir dedi, mama takviyesi yapıyoruz ama gitgide benden kopar diye korkuyorum. Önerileriniz için bekliyorum
Madamehappyyyyy merve034 Bol bol rezene çayi incir,kuru kayisi,erik,üzüm güzel beslenme önemli süt üretimin de ve psikolojik yetmiyor diye düşünmeyin.
yaraliceylanim merve034 sağım ile çoğaltabilirsin benimde bi dönem biraz azaldı bol su kuru dut yedim sıcak bir çay ile birde sağım yaptım o şekilde toparladı
merve034 yaraliceylanim sağım yapma dedi bana doktorum ama geçen haftaydı o geliyorsa bebek alsın dedi şuan yetmediğini soylicem ama kuru dut çay bugün rezenye başladım 🥲
yaraliceylanim merve034 niye sağım yapma onu anlayamadım. Bebiş sağ gögsünü emsin sen sola sağım yap solu emerken sağa yap boş vakitlerde sağ en kötü memede olmazsa ki hızlı artıyo ama hadi olmadı sağdıgını biberonla verirsin
yaraliceylanim merve034 yok ya ara sıra biberonla içir gitsin ben mini mini atmışım dolaba öyle duruyo bide indirdim asagı unuttım 2 haftadır buzdolabında beni bekliyor 😂😂