yuuuiutttt whiteblack evet canim yorumlara baktım da diğer sitelerden düşme falan oluyormuş tutmama ihtimali oluyormuş bunları okudukça moralim bozuldu
whiteblack yuuuiutttt iyi düşünelim iyi olsun canım o kadar hem masraf ettik hemde psikolojik olarak çok çektik
whiteblack yuuuiutttt iyi günler canım haber ver demiştin galiba ben bugün dişçiye gittim taktı dişi bir saat oldu bakalım şu anlık iyi gbi ama daha kullanmadım hiç
yuuuiutttt whiteblack valla sorma çok etkilendim zaten ben antidepresan kullanmaya başladım bunun yüzünden
gizem123365_ whiteblack benim ilk kemik tozu konuldu 2 Ay bekledim vida takıldı şuan 2.5 ay oldu bekleme suresindeyim 4 ay bekleyelim dedi doktor daha sonra ölçü alıp dişimi takacak
mavi3535 yuuuiutttt ben önceden çok korkardım ve diyodum hayatta implant yapmam. Ve iyikide yapmışım inşallah sonrasıda güzel olur bir hafta on gün çok ağrı vardı sağolsun eşim çok destekçi oldu bana iyi düşünün iyi olsun
whiteblack gizem123365_ sen korkma Allahm yardım ediyor canım ben dişçiye girmeden önce her zaman ayetel kürsü felak nas okuyorum daha rahat oluyorum geçmiş olsun şimdiden 🌹
whiteblack yuuuiutttt saol canım şimdilik güzel ama sanki biraz fazlalık gbi garip bişe geliyor alışırım heralde 🙃
whiteblack yuuuiutttt aynen canım ama güzel bence hiç sıkma kendini sende psikolojik olarak rahatla 🌸