Kızlar merhaba. Bugün biz 1 aylık olduk. 1.ay aşımız için saglik ocagina gittik. Orada kilosuna boyuna bakıldı. Bebegim 2.800 doğdu 48 cm. Sisligi falan indi 1 hafta sonra kendi kilosuna çıkmıstı bugün 3.400 kg 50.15 cm çıktı. Sütüm çok fazla yok arada mama takviyesi yapiyorum. Göğsümde uyuduğu için bazen emzirdikten sonra mama veriyorum ki içmeden biberon agzinda uykuya dalıyor yani uykuya dalmasi için veriyorum mamanin tamamini bitirmiyor. Bazen de benim sutum yetmiyor da mamayı bitiriyor. 1 ayda 600 gr almasi ve 2 cm uzamasi sizce nasil ?? Bebegim 39+5de gelisim geriligi olarak doğdu yani kendi haftasina göre gerideydi. Bugun de dediler ki sınırda kilo almış dediler. Bebek kiyaslamak adetim degildir ama kimisi 2 kilo alirmis kimisi 1 kilo. Benimde modum düstü ister istemez mama destekli olmasina ragmen 600 gr almasi sizce gelisim geriliginden midir böyle durum yasayan var mi aranizda 🥹 minyon olcaktir belki illa kilolu bebek olsun derdinde degilim ama ya gelişmezse ilerde cok kucuk kalirsa görüntüye yansirsa yasitlarina göre diye çok korkuyorum hani minyon olur cılız zayıf olur ama gariplik olmasında. Bu durumu yasayan veya durumu degerlendirebilecek birisi varsa cok mutlu olurumm