5 aylık kızım var hiçbir şeyden tatmin edemiyorum. 2 dakika ana kucağına koyuyorum 3. Dakikada mızıldanmaya başlıyor sürekli mır mır mır mır gittikçe ton yükseliyor. Dışarı çıkıyoruz bebek arabasında bir süre sonra mızıldanmaya başlıyor. Tuvalete bile onunla gidiyorum ana kucağında yine mızıldanıyor. Öğlen sadece slingde kucağımda uyuyor. Gece benimle uyuyor. Tekrar yatağa alıştırmaya çalışıyorum şimdi. İstediği bir şey varsa hemen olsun ister böyle sürekli etrafta onun için koşturuyorum ama asla mutlu edemiyorum gibi. Ama artık o kadar yoruldum ki sürekli ağlayıp, mızıldamasından. Böyle mız mız duyduğum anda çarpıntım başlıyor resmen. Var mı böyle bebekleri olanlar? Veya böyleydi düzeldi diyenler. Gelin sarılalım… Cidden ya böyle bir çocuk olarak devam ederse diye o kadar korkuyorum ki… diştir diyorum, aşıdır, ataktır sürekli bir şey olduğuna inanmak istiyorum. Ben mi annelik yapamıyorum acaba kötü bir anne miyim çocuk ondan mı mutsuz huzursuz. Ya da ne biliyim kenara koyduğunda uyuyan bebekler var ben mi bir yerlerde hata yaptım ve o hatanın içinde debeleniyorum