Çok bunaldım, kendimi çok yetersiz ve kötü anne hissediyorum sürekli. Bebeğim 10 aylık herkesin bebeği zor gelir ama bu kadar zor tek benim bebeğim gibi geliyor artık.sürekli gayet iyi niyetle akıl veriliyor, öyle yapma şöyle yap denilen ne varsa denedim yok bebeğim uyumuyor, yemiyor, oto koltuğunda oturmuyor, kendi kendine oynamıyor. Öğlen bile uyurken kucağımda uyuyor sürekli meme istiyor. Ben bunları anlattığımda herkes abartıyorum sanıyor. Hiç eğitmeye çalışmadım, uymuyorum uyku aralıklarına sanıyorlar yok herşeyi denedim araştırdım uyutamıyorum kucağımda meme ağızında uyuyor ve bırakamıyorum uyanıyor.uylu eğitimi aldık eğitmen olmuyor dedi onuda bıraktık.Dışarıda bebek arabasında bile oturmadığını gören alıştıramamışsın ama bırak alışsın diyor.kendini yırtıyor ağlıyor kucak istiyor baştan alıştırmamışsın yapacak birşey yok diyorlar. Bir yere gidemiyoruz uyumuyor dışarıda da diye.Arabada kucağımda duruyor koltuğuna oturmuyor çok tehlikeli ama diyorlar evet ben de biliyorum ama sinir krizi geçiriyor ne yapacağımızı şaşırıyoruz bunu anlatamıyorum.yemek yemiyor bir sürü takviye kullanıyoruz. O bizim kızartma patatesimizi yemek istiyor diye veriyorum yesin artık birşeyler diye.bu sefer sağlıksız besliyorum artık diye kötü oluyorum.Ben gerçekten nerede hata yaptım. Cahil biri değilim okuyorum araştırıyorum, çocuklardan da uzak değilim öğretmenim. 10 aydır nasıl yapsam artık uyur diye planlamaktan, ne yapsam yer sever diye hazırlanmaktan ve atmaktan sürekli kafayı yemek . Dişleri çok zorluyor anlıyorum ilk dişi yeni çıktı ama aylardır mı zorlar bir diş.ilk 2 ayda asla uyumadı ememiyor dedim sarılık dedim gaz dedim sonra 2 ay düzeldi biraz gaz geçmesede uyku rutini düzeni herşeyi oturdu 4.aydan sonra herşey mahfoldu.Asla ekran izletmem derdim asla durmuyor bez değiştirirken kavga kıyamet diye telefon açarken buluyorum kendimi. Evde tek başımayım ücretsiz izindeyim kimse yok görüştüğüm uzaktayım arkadaşlarımdan ailemden bazen uyusada bir film izlesem diyorum en son kaç ay önce bir film izledim bilmiyorum. Offf herşey tamam film mi kaldı diyorum yazarken bile. Nerede hata yaptım yapıyorum hala düşünüyorum