Skn233 Kızlar hangi ayda kaç saatte bir ne kadar mama içilir. şuan 1.5 aylık kızım . Sadece mama ile besleniyor . Sizin bebişler ne durumda kaç saatte ne kadar içiyor
Beril-Beren Skn233 normalde 2 saate bir mama vermen gerekir kaç cc içtiği bebeğine bağlı benim oğlum 90 cc içiyordu mesela ama bazen 1.5 saate bile verdiğim oldu mama bebekten bebeğe değişir
Yesil55 Skn233 benım oglum suan 3aylık en basındna berı mama ıle beslenıyor 1.5aylıkken 3saate 90 cc içiyordu. Suan 4 saat 150cc🙅♀️ ama bebekten bebege gore degısır..
Aslanduru Cellys 3 cocuk doktoru sayısız hemşireye sordum sarılık sıkıntısı bittikçe sonra 3 saatte bir verilmesi gerekiyor mideye sindirim gaz ve rahatlama olayı da var saat bası verilmez ki😅😅
Skn233 Cellys mesela gece 3 saat Falan uyuyor 2 seferliğine 3 saatte bir veriyorum . Gündüz de 2 saatte bir gibi falan oluyor
Mervehicip @Skn233 kızım 1 aylıkken 60 CC içiyodu iki saatte bir şimdi 5 ay 8 günlük 150 CC / 3-4 saat arayla içiyo yemesine göre kendiniz ayarlamanız lazım bunu her bebek aynı yemez aynı saatte de acıkmaz 😊
Ebrs Skn233 evet yani o zamanlar oyleydi canim tabi sonradan maalesefki sutum bittigi icin sadece mama seklinde besledim
[silindi] Skn233 kilosu gram olarak 56 ya bölün çıkan sayı ortalama 2-3 saatte bir en az içmesi gerekendir.
Dsey Skn233 1,5 ayliksa 120 ml 3 3,5 saatte bi icmesi lazim hemen hemen gune 6 -7 defa mama icmesi lazim 2 aylikkende 150 ml gun