Sosyologaannee Merhaba annişler nasılsınız?Ek gıda için Pirinç unu irmik un falan bunlar özel mi olmalı ?? Ek gıda da organik ürünleri nerden alıyorsunuz??
3kedili2bebekli Sosyologaannee un olarak sadece bildiğim marka yulaf alıp un haline getirdim bir de sinangil marka tam buğday unu kullandım başka hiç bir şey kullanmadım gerek de görmedim 13 aylıklar
cokbilmismom Sosyologaannee pirinç unu kullanmıyorum. İrmik normal irmik alıyorum marketten. Tam buğday unu, yulaf ve mısır unu kullaniyorum marketten
Semaaa39 Sosyologaannee pirinç unu hiç kullanmadım. Wefood og naturalden alıyorum salçasını zeytinyağını baklagil ve baharatlarıda dahil. 6 aylıktan bu yana 2 yasındayız
ahlasmomm_ Sosyologaannee hiç özel bişey almadım doktorumuzda önermedi adı organik organik üretim yapan yok ddi marketten irmik yulaf tam buğday unu aldım pirinç unu sadece bebe bisküvisi yapmak için kullandım
Sosyologaannee cokbilmismom hm marketten alınan irmik falan kullanabilir miyiz özel almaya gerek yok mu o zaman
cokbilmismom Sosyologaannee hayır yok tabi ki bebek ırmiginin tek farkı daha fazla çekilmiş hali. Bebek zeytinyağı satıyorlar mesela tamamen pazarlama stratejisi
RabiaEnsar Sosyologaannee marketten aldığım irmik pirinç ununu vs kullanıyorum özel almayı düşünmüyorum açıkçası
Sosyologaannee Hm anladım annişler teşekkür ederim bnde o zaman özel almama gerek kalmadı irmik evde var zaten un kullandığım un olur mu ??