uzumlukekinmom Kızlar nasıl kalıcı koku elde ediyorsunuz bir karışım yapalım ev temizleyemeyecek kalkıyorum 😁😁
Yonca29 uzumlukekinmom düzenli temizlik olursa zaten evde temizlik kokusu oluyor canım ayriyeten bisey yapmana gerek yok he evde sürekli bir koku olsun diyorsan bi perde yıka as zaten tüm ev o perdenin kokusuyla dolar çiçek olur 🥰🥰🥰
papatyam-34 uzumlukekinmom bingo mutlu yuvam yer silme deterjanı var bir de İstanbul olanı var çok harika kokular mutlu yuvam özellikle bebek kokusu ve gerçekten çok kalıcı oluyor ben sabah siliyorum akşama kadar duruyor kokusu bir diğeri de yumoş kaynatmak oda evin içinde uzun süre kalıyor
aslananne27 uzumlukekinmom bu Çubuklu ev kokuları varya ondan koridora koyuyorum tüm ev mis gibi kokuyor 🤌🏻
uzumlukekinmom Yonca29 canım düzenli olarak temizliyorum fakat yer silme suyuna kalıcı bir koku istiyorum belki ben içinde oldugum içinmiş ne sabah temizliyorum akşama koku gidiyor perde de 2 gün kalıyor koku maalesef
Yonca29 uzumlukekinmom yani sürekli evde olduğumuz içinde evin kokusunu alamıyoruz fakat emin ol evine gelen zaten o mis gibi kokuları alıyordur
Yonca29 uzumlukekinmom 🥰🥰 çiçek gibi evinde huzurlu otur canım sürekli evde olduğumuz için o kokulara burnumuz alışık haliyle bize kokmuyor gibi geliyor dışarı çık eve gir zaten sende alırsın o evin kokusunu 🥰🥰
2minika Temizlik kokusu burnumuz alıştığı için bize gelmiyor , o yüzden bende sabah temizlik yapıyorsam akşamina tütsü yakıyorum çok güzel kokuyor 🤭🤭
Cennetmahallesipembe 2minika tütsü çok zararlı bebekli çocuklusunuz belli ki bi araştırın solumak falan çok zararlı tütsüyü
usenmedimyaptimbirvelet uzumlukekinmom bence bütün iş düzenli temizlikte nevresim,perde,kırlentleri düzenli yıkayınca ev harika kokuyor. Birde duvar silmekte çok önemli 4-5 ayda bir duvar siliyoruz ev tertemiz kokuyor
talhamamy uzumlukekinmom çocuk olduktan sonra kokuya tam tersi karşıyım yumuşatıcı çok nadir kullanıyorum yüzey temizleyici minimum seviyede kullanıyorum oda kokusu zaten hiç bir zaman kullanmadım
mondecaidensecmeler uzumlukekinmom yüzey temizleyici olarak beyaz sabun kokusu kullanabilirsiniz temizlik kokusu birde ben çubuklu oda kokusu kullanıyorum birde diğer odalara temizlikten sonra sprey şeklinde koku sikiyorum. Spreyli kokuları perdelere ,kirlentlere de sikarsaniz koku kalıcı oluyor diye duymustum