minikannsi 5 buçuk aylık ek gıdaya başladık doktor suda verrsin dedi ne kdar verebilirim günlük mama ile besleniyoruz bilgisi olan var mı
Snowglobe minikannsi her ek gıdadan sonra gün içinsde akaşm yatarken teklif edin. İstediği kadar içebilir
TulayGeriDon minikannsi en az 40 50 cc icirmeye çalış. Sonra maximum 100 cc demişti doktorum. Anne sütünü bırakmaya başlıyordu o yüzden olabilir. 7bucuk aylık. Şu an zor zoruna 100 cc iciriyorum. Suyu sevmiyor
ilenalemin minikannsi içtiği kadar ve riçsin zaten ne kadar içecek en fazla.benimki her ek gıdadan sonra 40,50 arası içiyor.gün içinde toplam da 100 -120 CC içiyorudr ama 7 aylık olacak.şimdrdinr ver içsin suyu sevsin
minikannsi TulayGeriDon oo ben hiç vermyrm o zmn 🥺 bir tatlı kaşığı bile olmuyo zaten hep döküyor, kaşıkla veriyorum biberonla mi versem
minikannsi ilenalemin hiç bilmyodum ya ben kaşıkla veryrm tatlı kaşığıni bile bulmaz içtigi döküyor hep ağzından biberonla mi vermelym
ilenalemin minikannsi tatlı kaşığı çok çok az.çok susuyordur yavrucak.sen hemen arttır onu zaten 5.5 aylık olmuş
minikannsi TulayGeriDon şimdi 5 ay 16 günlük doktor da dedi biberon üç delikli olanlar dedi hatta ama 6 ay olunca mi dedi onu hatrlamyrm o yüzden almadım şimdi alsam kullanabilir mi yani
TulayGeriDon minikannsi denemen gerek. Ben avent alıştırma bardağı aldım. Boğazına kaçıyor. Tekrar biberona döndüm