sarebuss Merhaba kızlar bi iş fikrim var lohusayken size gelen sizi en çok mutlu eden hediye neydi benimle paylaşır mısınız fikir olması için💖 tesekkürler
miniksercedefne sarebuss bana hediye gelmedi bebeğime hediye alındı genelde. Ama sağ olsun komşularım yemek falan getirmişlerdi. Beni düşündükleri için çok sevinmiştim.
nilikonunannesii sarebuss hiçbir hediye gelmedi ama sağolsun komşum tatlılar yapıp yollamıştı gelen giden olur ikram edersiniz diye çok hoşuma gitmişti.
mavii_98 sarebuss kayınpederim altın getirdi onun yanında hoşgeldin bebek çiçekleri almış başka hediye gelmedi kimseden. Tam olarak neyi soruyorsunuz.
sarebuss miniksercedefne allah razı olsun çok iyi geliyor o an banada kurabiye yapıp getirmişti biri çok duygulanmıştım 😅
sarebuss nilikonunannesii evet bende ilk kez gördüm benimde hoşuma gitmişti allah razı olsun düsünceli insanlardann tesekkür ederim yanıtladığınız içinn💖
sarebuss mavii_98 merhaba mesela rezene çayı , incir, kuruyemis gibi yada manevi bi hediye anneyi mutlu edecek ekstra biseyler sormak istedim aslında 🤗
senmsii sarebuss Lohusa kurabiyesi yapıp getirmişti arkadaşım glutensiz unla süt yapan meyveler koymuş içine aşırı güzeldi onun dışında çiçek ve altın geldi.
Asyaveannesi04 sarebuss 1.derece yakınlar çeyrek taktı, ama iş arkadaşlarım odamızı çiçeklerle donatmıştı. Eşim zaten telefon almıştı en mutlu eden oydu sanırım😅
TulayGeriDon sarebuss altına çok seviniyordum😁altın… daha fazla altın 😁kızıma kıyafet toka bez… kendime kek çorba yiyecek. Bilmiyorum veya hatırlamıyorum lohusa kadına hediye gelir mi veya geldi mi.. Çiçek gelmişti hoşuma gitmişti.
sarebuss TulayGeriDon altına kim sevinmezzzz 😍😅 mesela rezene çayı , incir, kuruyemis gibi yada manevi bi hediye anneyi mutlu edecek ekstra biseyler sormak istedim aslında 🤗 olsa güzel olmaz mıydı biri sizi düsünüp hazırlasa getirse 🥰
nilikonunannesii sarebuss rica ederim 🌸 insanın hoşuna gidiyor düşünülmek ben de karşı komşum doğum yaptığında yapıp götürmüştüm o zaman hamile olduğumu bilmiyordum rabbim sana da yaşatsın bu duyguyu diye dua etmişti çok hoşuma gitti baya hüzünlenmistim eve gelince
HLmom sarebuss eşim doğum hediyesi olarak robot süpürge almıştı çok mutlu olmuştum açıkcası işim kolaylaştı diye
senmsii sarebuss Ne demek mesela böyle birşey yapıp satan birileri olursa ben alıp hediye kesinlikle götürürüm ☺️ direkt doğum yapan kişiye özgü bir hedlye oluşu beni çok mutlu etmişti kimseyede vermemistim o benim diye moral olmuştu tatlı krizime iyi gelmişti gayet saglikliydi ☺️
TulayGeriDon sarebuss ay evet..çok güzel olurdu. 1 paket parol da iyi olur😍 anne bakımı içinde birseyler olabilir. Göğüs pedi göğüs kremi gibiii…
duyguluanne sarebuss altın taktılar çiçek gönderdiler ama bana yapılan bir kek sütlaç falan daha iyi gelirdi kimse yiyecek bir şey getirmedi 🙃