mom97X O kadar çok yorgun, uykusuz ve stresliyim ki bi gün önümdeki çay yerine bebeğimin biberonunu içmeye kalkmıştım.. 🥴 (6. aya girdik hâla perişanız)
Esoz1110 mom97X Biraz önce bir postta yazmıştım atmye teşekkür ettim parayı aldıktan sonra kızım durmuyordu acele ediyordum🤣
_Goktugunannesi__ mom97X kaynanamla karşılıklı dairelerde oturuyoruz yeme içmemiz bir yatmadan yatmaya eve geçiyoruz sabah ben erken geçiyorum kahvaltı hazırlamak için hazır olduğunda eşime mesaj atıyorum geliyor bi günde cuma duş alıcam gelirim dedi bende çıkarken kapıyı kilitle işim ve hep huyumdur gelip giderken kilitlerim 1 sefer eşim duştan çıkmış gelicek kapı kilitli bana mesaj atmış aramış telefonum sessizde bende kaç saattir bi duş alamadı diye Bi sinirle eve gittim baktım kapıyı kilitlemişim😂😂
aura_meselesi_bu_sekerim mom97X kumandayi buzdolabinda unutmustum 😊 (lohusayken) Elimde telefonla konusurken de telefonumu aramistim nerde die
SevimliHayaletCasper Leylaa_ ben annemin çantasına koymuştum 😄 cüzdanımı çantaya koyuver demişti dalgınlıkla kakalı bezi koymuştum. Kaç gün kalmış çantasında leş gibi kokmuş 😄
Leylaa_ SevimliHayaletCasper oooo 🤮🤮 Kullanılmaz olmuştur 😂 ayy fark etmeyip dolaba koysaydim hersey çöpe gidecekti
mineksu mom97X dün gece bebeğim yatakta üstüme çıkıp uyurken eşim ayağıma yastık koyup sallada uyusun dedi.Bende sallamaya başladım.Ne eşim farkında ne ben öyle bir uyku yoksulluğu yaşıyoruz😂
cayyokbokicin mom97X oğlumun yeni doğduğu zamanlar emzirirken çok susuyorum diye başucumda 1.5 litrelik ped şişe vardı gece oğlum ağlamaya başladı oğlum yerine şişeyi alıp kucağımda pış pış yapmıştım uyku sersemi eşim uyardı 🤣
Cennetbahcesii mom97X soğuk kahve yaparken bebeye de mama yapıyordum mama diye kahveyi ağzı açık çalkalamıştım😂
tosbiksmoms mom97X Herkesin yaptığı şeydir gece kızım ağliyordu telefonun flaşiyla kızımı aldım sonra da aynı flaşla telefonu aradım. Oğlum yeni doğduğu sıralarda yine gece kalktım oglumu ariyorum beşiğe bakıyorum yok kalktım yatağa baktım yok yerlere baktım en son ağlamakli oldum baktik ki çocuk kucağimda.😀
Leylaa_ tosbiksmoms 😂😂 kızımı emzirmisim kucağımda uyumuş bende oturarak basımı yatağa yaslayıp uyumuşum bi an basim yana düştü uyandım baktım kızın yatağında yok eşimi uyandırdım çocuk yok nerde diye . Eşimde panik oldu yere bakıyor 😂 sonra bir bana baktı bir kucagima 😂 aldı bebeği yatağına koydu hadi sen uyu iyi değilsin dedi 😆😆
1pankek1cilek Az önce anneme geldim örgü kazağımı ters giymişim ( iç tarafı dışarda) söyleyeceklerim bu kadar 😅😅😅
milav mom97X doğum yaptığım gün duş aldım eşim giyinmeme yardım ediyordu ve hastane odasındayız eşime aşkım doktora mı gitsek bugün hiç hareket etmedi dememle ağlamam bir olmuştu 😅