gzdesahiinn Kızlar bebeğim 8 buçuk aylık ne yaptıysam yemek istemiyor kandırarak yediriyorum ağzını kitliyor var mı bu durumu yaşayan süt alerjisi var ( 6 aylıkken başladık kendi yesin diye önüne bırakmayı denedim alıp yere atıyor )
beyazzkuguu gzdesahiinn mama sandalyesi dışında farklı yerlerde yedirdiniz mi ? Benim kızımda bazen mama sandalyesinde reddediyor babası kucağına alıyor orda güzel yiyor
yaraliceylanim gzdesahiinn farklı formlarda vermeyi denediniz mi mesela yumurtayo direk vermek yerine peynir ile karıştırmak veya mayonez içine katıp vermek yani mayonez uygun değil de misal manasında dedim
beyazzkuguu gzdesahiinn eline vermeyi denediniz mi ? Kızım da kaşık görünce ittiriyor ben pankek mücver yapıyorum öyle veriyorum eline artık
gzdesahiinn yaraliceylanim süt alerjisinden kaynaklı yoğurt peynir kefir gibi şeyler be bebeğim nede ben tüketemiyoruz ama yemekler mamalar yapıyorum değişik tarifler deniyorum ama aç kalırımda yemem diyo 🥲
gzdesahiinn beyazzkuguu onuda denedim ilk bi iki yedi sonra onada artık tepki verdi diyorum yeterki yesin kendi yesin diyorum eline alıyor sıkıp atıyor😑
yaraliceylanim gzdesahiinn çok geçmiş olsun çok yeniyim el gıda olayında sadece küçük bir fikir vermek istemiştim aslında çokta büyük değil 8 aylık tokken mi veriyorsunuz mesela emzirip bir saat sonra ek gıda veya hiç emzirmeden ya belki de bunlaro yaptınız bilmiyorum saatleri iyi ayarlamak da çok önemliymiş
gzdesahiinn yaraliceylanim teşekkür ederim bende işte bi ümit tüm fikirlere açığım sizin iyi geçer umarım aslında 2-3 saat emzirmiyorum bişeyler vermek için yemiyo meme diye ağlıyo 😑 memekolik galiba 😂
olduolanlar Bir dönem benim bebeğimde de olmuştu zorlamamıştım kendiliğinden geçmişti. Her anne kendi evladı için daha iyisini bilir tabi ki ama bence biraz bi zorlamayın sevdiği şeyleri koyun önüne yemek isterse yesin illa ki bir gün yiyecek 🤷🏻♀️
gzdesahiinn olduolanlar evet haklısınız zorlamıyorum yani zorla tıkma falan burnunu sıkıp sokma yapmıyorum bebe büskivisi kemiriyor ona ağzını açarken alttan alttan veriyorum ☺️
yaraliceylanim gzdesahiinn ah bu bebişler ve meme sevdaları 🥲 çok teşekkür ederim inşallah iyi geçer 🙏