3315 Yaparmısınız bazlamayı bilirmisiniz puf ouf olan bazlamadan bahsediyorum bazı yöreler ince acık ekmege de bazlama diyorda nasıl yapıyorsunuz
Dmt-01 3315 klasik mayalı hamurla yaparım bide çok ince açmicaksınız ozaman ince oluyor azcık kalın açmak gerekiyor puf puf olsun diye
3315 Dmt-01 nerede pişiriyorsunuz granit tava da mı benim kayınvalidemler yapar eşim cok sever ben denemedim hiç ilk kez deneyecem evde sobada var soba üzerindemi yoksa tavadamı yapayım bilemedim
EypMom 3315 eşim çok sever haftada 3 kesin yaparım mayasızı ince bazlama olur mayalı hamuru puf puf olur üst üste yağlar yeriz
Feyzosumunannesi 3315 az yapacaksanız. 2 su bardağı Un 1,5 su bardağı mısır unu 1 paket Maya Az tuz atıp bunları yoğurun kabarması için bekleyin. Ele yapışan bir hamur oluyor .
Dmt-01 3315 hiç hamur işi yaptınızmı açtınızmı hamur yaptıysanız kolay yapmadıysanız youtube da birsürü video var ordan bakıp yapabilirsiniz.bende ilk evlendiğim yıl youtubedan bakıp yapmıştım bekarken hep annem yapardı hiç denememiştim