Mamazusein Kızlar lütfen bebeğim daha 11 aylık ben adet olmam gerek ama kahverengi akıntı ile dün başladı bugün pembe arasıra akıntı oluyor göğüs hassasiyeti hiç yok ve karın agrım hiç yok korunma yontemi geri cekilme sizce hamilelikmi bu lütfen olmamayım
mematiii Mamazusein geriçekilme korunma yöntemi değildir diyenler gelmeden ben diyim olabilir.İhtimal var
AslanKadini_ Mamazusein benim kocam bana sadece geri çekilme olsun dediğinde hadi oradan dedim.. 250 tl ye kıyıp hap alırsın yoksa babayı alırsın dedim ve hap + geri çekilme ile korunuyoruz. Sen çok büyük risk almışsın hamile olabilirsin de olmayabilirsin de..
aysebb Mamazusein Lekelenme olduysa ve bu yerleşme kanamasıysa testte çıkmıyor zaman geçmesi lazım. İçiniz rahat etsin istiyorsanız 3-4 gün sonra kan verin
Edo_yekta12 Geri çekilme bir korunma yöntemi değildir. Spiral varken bile hamile kalanlar var çocuk istemiyorsanız lütfen korunun. İçiniz taht etsin bir test alın
-SweetPanda- mematiii Konuyla çok çok alakasız ama almancı olabilirmisin🥰 adın siyah gül ya ondan sormak istedimm😅
Mamazusein AslanKadini_ r bu lekelenme dün sabahtan beri devam edşyordu ttst yaptım şimdi negatif ama şimdi leke de yok karın agrısı da göğüs hassasiyeti yok adette olmadım çok farklı test yaptım negatif inşallah doğrudur test
Mamazusein Arkadaşlar bu lekelenme dün sabahtan beri devam edşyordu ttst yaptım şimdi negatif ama şimdi leke de yok karın agrısı da göğüs hassasiyeti yok adette olmadım çok farklı test yaptım negatif inşallah doğrudur test
AslanKadini_ Mamazusein sen bence hiç güvenme korun kardeşim cerazzette al emziriyor isen eğer hamile çıkmaz isen ..
Mamazusein Mamazusein gögüs hassasiyet yok karın agırısı yok sadece lekelenme oldu ama test lekeden sonra hamile olsaydım gösterirdi değilmi?
mematiii -SweetPanda- anneannem Almanya’da yaşadı aileside o yüzden öyle heveslenmişyim dile yoksa pek bi bilgim yok ama öğrenmek istiyorum zamanım olduğunda😄
-SweetPanda- mematiii Yaaa bende almancısın sandım, biraz zor bi dil ama başka dilin varsa çözersin hemen😄
mematiii -SweetPanda- öyle tabi ama seviyorum ezberim iyidir sadece kaba bi dil o yüzden söylerken gülmekten söylemiyorum.Biraz gırtlak istiyor 😄
AslanKadini_ ppzeynep tek hamile kalmayayım da hap kullanmaya devam ederim prezervatife de güvenmiyorum delik olabiliyor 🙃hapı ben teklif ettim eşime