gurbet_gelini12 5 sene kanserle savaştı ve maalesef cennet kuşu oldu arkadaşımn oglu için bir fatıha okurmusunuz adı eyüp 11 yaşındaydı Rabbım ailesine sabır versin 😢😢😢
mineksu gurbet_gelini12 okudum🥹 Allah ım ailesine o anaya babaya ahh ahh sabır çok sabır versin.Mekanı cennet olsun Eyüp ün 🤲🏼
momikaa gurbet_gelini12 Allah ailesine sabır versin cennette kavuştursun inşallah zaten o melek cennetin en güzel köşesinde dünyanın kirinden uzakta acıları dinmiş keşke biz ondan bi dua alabilseydik çok üzüldüm anneciğine 😔
Sogukbaklava gurbet_gelini12 Yavrusu cennette annesinin yüreğine ferahlık versin Rabbim çok acı. Okudum
Grimor88 Okudum, allah sıralı ölüm versin ailesine sabırlar versin inşallah mekanı cennet olsun yavrunun 🤲🌸
mematiii gurbet_gelini12 ay Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun gerçekten zor bi durum Allah güç kuvvet versin 🙏🏻
asellinaninannesiii gurbet_gelini12 Mutlu mutlu başımı tam yastığa koymusken hıçkırıklara boğuldum. Rabbim kimseye evlat acısı yaşatmasın. Ailesine sabır versin rabbim zaten o bir melek ama böyle söylenir diye mekanı cennet olsun diyorum