minnosvetontis Kizlar kanguru alicam ama oglum 1.5 aylik bu yeni dogan kangurulari nasil oluyo ben nornal kanguru alsam bebegim durmaz mi farki ney ne oluyo bileniniz varsa beni audinlatirsa sevinirim 🤗🤗
Kubosss minnosvetontis yenidoğan aparatı ile birlikte al canım bebeği içine sarıp onunla birlikte koyuyorsun kanguruya 4 Aydan önce önermiyorlar aparatsız kullanmayı☺️
Mnli minnosvetontis yenidoğan aparatı ile alın benimki üç aylık mamadus aldım içinde gömüldü bebeğim altına battaniye ile destekledim öyle çıktım bir aya tam olur
Alp-akd minnosvetontis kalça çıkığı yapabilir o yüzden ergonomik olanlardan alman gerek bize doktorumuz öyle söylemişti canım:)
Bsrylmz minnosvetontis 3 aylıkken kanguru kurtarıcım oldu dışarıda evde yeni doğan aparatıyla ama ozaman bile anca oluyordu hatta gömülüyordu, hiç sling denediniz mi sanki yeni doğan için daha uygun ve rahatmış gibi ama kullanmadım bilmiyorum🤗
minnosvetontis Kubosss himm yani 1.5 aylik icin aparatla daha iyimi olurr kucaga alisti benimki en azindan kanguruyla rahat ederkm diye dusndm
Kubosss minnosvetontis aynen benim kızım 2,5 aylık 1. Aydan beri aparatla kullanıyorum markete gezmeye onunla çıkıyorum çok da rahat ediyor uyuyor ☺️
Lalin minnosvetontis bacak arası ayarlanabilen ve kafa desteği olan kanguru olması lazım. Kafa desteği olmazsa 3 ay sling kullan dedi kızımın doktoru. Ben de missbebek ergonomik kanguru tercih ettim. 🤗