ebruasell Düzenli olarak kullanılacak bir ürün değil. Evet bitkisel olduğu için zararı yok deniyor ama ben her ilacın ya da desteğin uzun vadede yan etkileri olacağını düşünüyorum. Kızıma birkaç kez kullandım, 1 yaşında ise 10 damla 2 yaşında ise 20 damla 3 yaşında ise 30 damla şeklinde ilerliyor. Bu damla çocuğu gece boyunca uyutmuyor. Sadece uykuya geçmesini sağlıyor. Uykuya direniyorsa güzelce daldırıyor ama gece uyutur diye bir etkisi yok. Dalma sorunu var ise sadece düzen oturana kadar birkaç gün kullanılabilir. Benim kullandığım birkaç seferde de kızım gecenin köründe korkuyorum diyerek uyandı. Ben bunu o uyku aşamasındaki yaptığımız rutinleri atlayarak hemen uyuyakalmasına bağladım. Bir anda ben ne oldu da uyudum şoku yaşadı ve gecenin ortasında uyanıp sabaha kadar uyumadı. Özetle damla daldırdı ama sonucunda hepimiz daha fazla uykusuz kaldık. Belli dönemlerde çocuklara melatonin desteği vermeliyiz ama bunu doğal yollarla da yapabiliriz. Kırmızı elma kabuklarını kaynatıp içirmek bu etkiye sahip ya da rezene çayı demleyip Içirebilirz gibi.