Masalbebee Kızlar erken şuan isim için ama biraz heycan arıyorum galiba 😂 bu isimlerden hangisi güzel birbiriylede uydurabilirsiniz yada 2. İsim olarak kendinizde ekleyebilirsiniz 2 li isim düşünüyorum 💞❤️ Arya Esila Belis İlay İlkim Masal Mila Neva Özüm Parla Sumru Simay Yüsra Belinay
Yonca29 Masalbebee masal hariç hiçbiri güzel değil masalın yanına 2.isim ise MASAL DURU 🥰🥰🥰 COK TATLI HOS OLUR
Masalbebee NeclaLeylaCeydaOhnealaneala dalga geçilecek bişeyi yok gibi sanki ama oğlumun adıda ömer uyumlu olur olursa🥰
Yonca29 Masalbebee Ömer ile özüm uyumlu değil başka seçenek bakmalısın bence baş harfleri aynı dersen de öykü daha iyi gibi
Tatlican Masalbebee Yüsranin anlami guzel diye biliyorum.Bence ismin anlamida onemli ona dikkat ederek seçebilirsin😍
Snp57asel Masalbebee Esila, İlkim, Belinay bunlar kulağa hoş geliyor bence bide açelya da güzel Bi isim isterseniz değerlendirin kızımın ismini koyduktan sonra gördüm o ismi açelya koyardım 🙂😊 Aselmina bu arada kızmin ismi
Tatlican Uri Sana zahmet eline bakarmısın .Baktiysan soruyorum alay edince ne gecmiş eline. Gördün mü? Bari😂😂
Cennetbahcesii Masalbebee nedense yüsrayı okuyunca beynim otamatik olarak yanına hümayı ekledi 😂 yüsra hüma
endoplazmikretikulumiste Masalbebee o zaman bende beğendiğim farklı isimleri sölim fikir olur belki , mısra , tebessüm, gerçek , ülgen, şiir , cansın, bihter ( bayılırım çok dönem ismi )