fkkd Kızlar kötüye yormak istemem ama eşimle zaten farklı karalteriz günlerdir çok kötüyüm kavgalar aglama krizleri vs bacagında mosmor bir şey var büyü den süpheleniyorum nasıl anlarım yada napmam lazım kötü şeyler yazmayın korkan biriyim
Uri fkkd büyü var olan biley defalarca başıma geldi biliyorum bir hoca bulup Allah rızası için bakan birisine baktırın.
Aryayyyyyyy fkkd Bakırköy’de Allah razı için bakan hocamız var ne verirsen odur diyor biz 300 tl gibi bisey veriyoruz oda bağış yapıyor onu para bile değil güzel bi bakım yapıyor ve söylüyor sosyal medyada bilinen biri ve çok iyi biri biz eşimle çoğu zaman gideriz yanına
fkkd DenizAlyaa yani kötü rüyalar sinir krizleri vs asırı derecede vesvese boşanmaya kadar vs kavgalar vücudumda morluk dan dolayı
DenizAlyaa fkkd kötü düşünmeyin yani büyü demeye yetmez bunlar Allah korusun. Vesvesi için dua okuyun ve içinizi ferah tutmaya çalışın.
fkkd Uri malesef bakanlar hep başka yollarla bakıyolar para amaçları ana baba adı vs istiholar ben öyle insanlara baktırmak istemem gerçekten hocalıgı hakkıyla gapanda yok bildgim
Uri fkkd bulursunuz mutlaka. İç Anadolu bölgesinden hoca sordurun. Ama o şekilde alınan bilgilerle bakılıyor korkanıza gerek yok
Hayatkisa61 Aryayyyyyyy kim o hoca acaba isim verir misiniz bende güvenilir bir hoca arıyorum ama bulamıyorum.
azrazeynepayaz fkkd cahil misiniz nesiniz arkadaşlar ya bu gibi yazıları gördükçe hayret ediyorum . Çok kolay kandırılırsınız net söyleyeyim ne büyüsü aranızdaki bozukluğu büyüye mi bağlıyorsunuz
fkkd azrazeynepayaz var demiyorum zaten olabilirmi diyorum ayrıca gayet egitimli biriyim cahiller mi sadece bunlara inanıyor bunumu demek istiyorsunuz?