deniz4848 Bugün bir anda vücudumda batma hissettim bi baktım bütün vücudum bu şekilde dökmüş. Hemen doktora gittim bi kaç gündür çok stresliyim zor günler geçiriyorum. Doktor stresten olur kurdeşen bu dedi. 1.5 aylık bebeğim var emziriyorum bilaxten diye bi alerji ilacı yazmış. Gündüz iyiydim ama su an hem çok acıyor hemde kaşınıyor. Başına gelen oldu mu ne yapmam gerek 😔
prensim660 deniz4848 nasıl geçti acaba başka ne kullandınız bende emziriyorum ve aynı durum bende de var Doktora da gidemedim tekim kocam şehir dışında bebeğim daha 11 günlük
1prensannesiAsilhan deniz4848 çok ama çok geçmiş olsun benimde 2 önce kronikti kortizon iğnesi oldum geçti sandım şimdi tekrar başladı ve size yazılan ilacın aynısını yazdı doktor kesinlikle sıkıntı üzüntü çok tetikliyor bu hastalığı
haydii deniz4848 stresten bende olcm diye korkuyorum ağzımın içi fulll yara oldu millet strese girne diyor da elde mi acaba 2 cocuk uykusuz yenidogan
deniz4848 1prensannesiAsilhan Geçmiş olsun ben başka hiçbir şey kullanamadım ilaç da fayda etmedi. Bi kaç gün sürekli tekrarladı, söndü tekrar çıktı derken geçti. Çok ağladığım bi dönemdi bence stresten oldu. Hep ılık suyla yıkadım doktor geçmezse gel iğne yapalım dedi vücudumun her yerine yayılmıştı çünkü. Hala biraz üzülünce kaşınmaya başlıyorum :(
deniz4848 1prensannesiAsilhan bencede bu hastalığın en büyük sebebi yorgunluk ve stres :( ne zaman üzülsem tekrar tetikliyor bazı şeyler elde değil maalesef. Çok geçmiş olsun 🥹
deniz4848 haydii millet ne anlar söylemesi kolay :( Allah yardımcımız olsun dediğiniz gibi iki çocuk, ev işi , yeni doğum yapmış olmanın zorluğu derken ben çok zor günler geçirdim duygusal maddi olarak mahvolduk en sonunda böyle vücuttan çıkıyor acısı :(
1prensannesiAsilhan deniz4848 iğne dediğim gibi yaptırdım 2 ay önce çok üzüldüğüm bir olay yaşadım şimdi tekrar başladı 2 yıl öncede aynı şekilde çok üzüldüm o zamanda çıkmıştı çok illet birşey hele kaşıntısı insanı delirtiyor allah yâr yardımcınız olsun
1prensannesiAsilhan deniz4848 aynen bide yakın çevremizdekiler neye böyle üzüldün diyor herkesin kendine göre aşamadığı bazı sıkıntıları oluyor kimine bu kolay geliyor ama kimide böyle atlatamıyor ya döküntüler çıkıyor vücutta yada başka bir sıkıntısı çıkıyor