silabelis Merhabaa bebeğim 3.480 doğdu ilk hafta 3240 a kadar düştü dr doymuyo dediği için sütümü sağdıklarımı biberonla vermeye başladım 18.Günde 3.500 oldu 25 günlük 3.650 oldu yeterli kilo alımı mı bilmiyorum bana az almış gibi geliyor
tgccgrr Toparlıycak annesi merak etme kiloyu dert etme bebek saglikliysa Bi ay az alsa öbür aya toparliyo bende hep dert etmekten yasayamadim o anlarını
silabelis tgccgrr inşallah. Pazartesi 1.ay kontrol var umarım her şey yolundadır kiloyu çok kafaya takıyorum 😓
happymomy21 silabelis Benim bebe 2. Ayında 3.300 kiloydu 34 haftalık 2400 doğmuştu 15 gün kuvezde kaldı 2. Ayda 3300 oldu ama Dr yetersiz görüp mama başlattı çok şükür sağlığı yerinde canı içinde karnı tok olsun da kilo önemli değil sizde dert etmeyin rızkı ne ise onu yer bünyesi nasıl rahatsa o kadar kilo alır fazlası da azı da zarar inşallah sağlıkla kararında ilerler kiloları kuzucuklarin…
silabelis happymomy21 mama başlamayı düşündüm ama biraz daha bekleyelim dr a sormadan başlamayayım dedim sonra. Sağlıkla büyüsünler inşallah