karagoz33 bizde 4 aylık yaptırdık şuan4.gün . Bize doktor pipi üstüne ıslak gazlı bez onun üstüne buzdolabı poşeti koyun bez suyu emmesin dedi ama gazlı bez ne kadar ıslak olursa olsun pipiye yapıştı onu çekerken hep ağladı. Ben köpük bardak alıp alt kısmını kestim bardağın ağız kısmını pipiyi içine alavak şekilde koydum onun üstüne ıslak gazlı bez onun üstüne buzdolabı poşeti kesip koydum. Her alt açmada pipi derisini aşağı çekerek ıslak gazlı bezi sürdüm dikişlere iyi geliyormuş. Krem baticon vs hiç bişey kullanmadım kendi çişi var. Benimki çok ağladı hastanede ameliyathane olduğu için almadılar yarım saat ağladı hava yuttu. O yüzden eve gelince ilk çişi ve karnındaki gaz yüzünden aşırı ağladı. Kusunca rahatladı. Nazlı hali yaklaşık 10 saat sürdü. 6 saat arayla calpol verdim. 24. Saatte hiç bişeyi yoktu ayakları çırpıyodu kaldırıyodu ilk gün ayaklarını oynatmadı bile acıyo diye. 2 gün pipiyi aşağı çekerken ağladı 3.günden sonra ona da ağlamadı. Bende bardak koyabilirsin çünkü o pipi çok yapışkan oluyor beze yada gazlı beze yapışma ihtimali var çok can yakıcı o da. Pipi şişiyor ve morarıyor çok fazla olamdığı sürece korkma