ipegimsi beyzakra nurofen içiyorum ben girip ilaçları içilebiliyormuş osman gönülalın alabileceğiniz ilaçlar listesi var ona bir bakın isterseniz çünkü ben ilaçsız atlatamadım
yaraliceylanim beyzakra bende grip oldum ilaç içmek istemiyorum hemen ıhlamur içicem daha kötü olmadan bide öksürükte başladı ilaç dışında tavsiyelere açııgıö
burcumelike beyzakra bol bol sıvı tüket ben hiç ilaç almadan bu şekilde atlattım. Zaten soğuk algınlığı yorgunlukla da alakalı, dinlenince geçiyor. Dört gün de falan iyileşirsin. Çok ciddi bir soğuk algınlığı değilse.
beyzakra yaraliceylanim aferin içebilirsin ben de nane limon içtim ama işe yaramadı dinlenmek gerekiyor çocuğa bakan biri varsa ilaç içmeden halledersin inşallah
burcumelike yaraliceylanim ıhlamur içebilirsin, açık çay olabilir, ballı limonlu ve zeytinyağlı ılık su, bol bol tuzlu su ile gargara boğaza inanılmaz iyi geliyor bunlar hepimizin evin de olan şeyler inşallah birşeyin kalmaz 🙏
yaraliceylanim beyzakra malesef varda yok bırakamam evladımı kimseye bakamazlar uyumayı geç gözümü bile kırpamam aferin yok ama calpol var kızımın bi işe yarar mı ki sanmam ama demi nane limon ıhlamur falan içeyim
yagmur445_ Merhaba emziren anneyim grib oldum nurofen icebilirmiyim kullananiz varmi aranızda acaba yardımcı olurmusnz