aleyytncr Kızlar bugün sünnet oldu oğlum 4.5 aylık sormak istediğiniz bir şey varsa cevaplayabilirim biz trabzon imperialde olduk
moms3 aleyytncr merhabalar sedasyonlu mu oldu oğlu. 8.5 aylık hareketli bacağını falan tutturmaz kesin ağlar diyorum bu sıralar ben de araştırıyorum sedasyon öneriyorlar hareketli bebeklere
Minikprenses_1 aleyytncr merhababizde yeni olduk bardak falan koydunuz mu doktorunuz ne yapmanızı önerdi
aleyytncr Evet benim oğlumda aşırı hareketli sanırım amelyathanede durdurmakta zorlandıkları için uyguladılar çıkınca etkisinde kaldı baya bi ağladı hemşireler o Şuan verilen ilacın etkisinde ne yaparsanız yapın susturamazsınız biraz bekleyin dediler
gurbettebirannee Minikprenses_1 oğlum 1 ay 20 günlük dün sünnet ettirdik pansumanj suda yumuşatarak çıkardık bol krem ve gazlı bez yapıyoruz onun dışında ağlayınca şurup şimdilik iyi sadece idrar yaparken ağlıyor
aleyytncr Minikprenses_1 evet bardak koymamızı önerdi ilk 2 gün eğer kakası pipisine bulaşırsa hemen yıkamamızı asla ıslak mendil kullanmamızı söyledi evde calpol vardı ondan günde 2 kez verebilirsin dedi dolven verme sakın diye uyardı en önemliside çocuğu sallıyorsan 10 gün boyunca sallama dedi
Minikprenses_1 gurbettebirannee geri çekme hareketini ne zaman yapmaya başladınız şurup hangisini verdiler bizimkide idrarını yaparken ağlıyor baya kaç gün devam eder acaba böyle
aleyytncr gurbettebirannee bizde krem kullanıyoruz aynı şekilde pansuman önermediler ama çişini ilk yaptığında ağlamıştı bugün 2. Günümüz ağlama yok
aleyytncr Minikprenses_1 geri çekme hareketini ilk gün başladık kesinlikle yapın yoksa yapışma olur o da ayrı bir operasyon gerektirir dediler hiç şurup vermediler fitil verdiler ağrısı olursa diye birde krem
gurbettebirannee Minikprenses_1 hemen yapmaya başladım her alt açarken yapıyorum calpol mor 1-2 kez verdim zaten
aleyytncr gurbettebirannee bende banyo yaptırmaya çok korkuyorum ya su değince çok ağlayacak gibi geliyor