caspermama Sevgili anneler, merakta olduğum sorular şunlar: Bebişiniz kaç aylık? Ne zaman 2 uykuya düştünüz? Toplamda kaç gündüz uykusu yapıyor ve kaç saat uyuyor? Gece uykusu çok bölünüyor mu 🥹
aysebb caspermama Şuan 14 aylık, 9 aylıkken 2 uykuya düştük halen öyle devam. Toplam 2 saat uyuyor. Gece 2-3 kere kalkar
Cerenncee caspermama caspermama 7 aylık. 2 uyku yapıyor. Gündüz toplam 3 saat falan uyuyor.. Gece 366363636 kere uyanıyor 😂
Baklavanida caspermama 2 yaşında şuan 1yaşını geçtikten sonra 1uykya düştü 2 saat 2buçuk saat uyur Gece uykusu da hep akşam yatar sabah kalkar dı arada 1 defa uyanır o kadar
sedaki caspermama 13 aylık, 9 aylıkken iki uykuya düştü. Gündüz bazen 2 saat bazen 30 dk uyur.( gündüzleri uykuya geçişimiz sorunlu) geceleri genelde 1 kez kalkar veya hiç uyanmaz
sevgi45 Oğlum 7.5 aylık 3 uyku yapıyor toplam 3-3.5 saat gibi. Gece beraber uyuyoruz zaten bol bol uyanıyor sıklıkla da emiyor
caspermama Baklavanida maşallah 🧿 gece uykusu hep böyle miydi? yoksa belli bir süre sonra mı düzene girdi? bir umut soruyorum 🥹
denizalismom caspermama 8 aylıkken 2 uykuya düştü . Şuan 9 aylık iki uyku yapıyor gündüz . En fazla 1,5 saat . Gece uykusuna em geç 9-9,5 ta geçiyor şuan diş çıkardığı için gece çok sık uyanıyor 😢
Baklavanida caspermama yani 2 3 aylıkken mama için uyanıyordu yattığı yerden veriyordm yada ben kalkacağı saate alarm kuruyordum o uyanmadan veriyordm 4sydan sonra hiç kalkmamaya başladı ben alarmla yine 1defa mama veriyordm
minikmucizemaak caspermama Gece Sürekli Kalkıyor çünkü aslında 2 uyku yapması gerekiyor. İyi olarak akşamları erken uyuyor ama sürekli kalktığı için ondan da bir şey anlaşılmıyor 😂
aresnako caspermama 7 ay 9 günlükken iki uykuya düştü. Bazen gece 2 kere emmeye kalkıyor bazen 64839472847 kere kalkıyor dişten midir nedir bilmiyorum. Gündüz de toplam 2.5 saat kadar uyuyor
Arzugok caspermama oğlum 11 aylık 9 aylık civarında 2 uykuya düştük hala o şekilde devam ilk uykumuz 2.5 saat civarı uyur ikinci uyku 1 saat sürer gibi geceleri malesef 2 3 kez kalkıyor
caspermama Arzugok gündüz uykularında bir uyku max 2 saat olmalı diyor uzmanlar, fazlası gece uykusunu etkiliyormuş. 2 saatin sonunda uyandırmayı deneyin derim çok işe yarıyor
leylannpembemontu 7 ay 20 günlük gündüz 3 defa uyuyor her biri yarım saat sürüyor gecede bin defa uyanıyor bi çare bulamadım 🤷♀️