miramiraa Arkadaşlar bebeğinize ekran gösteriyor musunuz benim bebeğim 5 aylık tuvalete falan giderken hemen televizyona doğru çeviriyordum dün bi arkadaşıma gittim telefondan bana bişey göstercekti onun da bebeği 6 aylık hemen telefonunun yönünü degiştirdi bebeği bakıyo diye çok vicdan azabı çektim kusura bakmayın uzun oldu😢😢😥
Betelgeuse_ miramiraa 5 aylık bebek ne anlar TV’den. Yapmayin çok küçük daha… Ne kadar geç başlasa o kadar iyi TV izletmeye 2 yaşında başladım ben
Meri-Mel miramiraa TV tablet için 2 yaşı bekledim iki yaşında da her gün asla vermiyorum mecburi durumlarda tuvalet ihtiyacı , yemeğin malzemesini koyana kadar gibi aşırı hareketli yaramaz bir kız çocuğu olduğu için arkamı döndüğümde zaten bırakıp bir iş karistiriyor 😬
Birdunyabircennetannesi 5 aylık bebektir daha Açılmamalı Tuvalette yani maksimum 5-10 dk duracaksınız o da maksimum Güvenli bir yere koyup gidebilirsiniz Ağlayabilir ağlasın kısa sürede bir şey olmaz ki
etuerk miramiraa önce tuvalete gidene kadar olur sonra şu evi süpürene kadar sonra yemek yemedi yerken açayımlar bi bakmışsınız bağımlısı olmuş 2 yıl sonra ekran vardı konuşmuyor ne yapmam lazım diye başlık açarsanız şaşırmayız
niloyaaa miramiraa tuvalete giderken tv açmanıza gerek yok 5 aylık bebeye yazıktır günahtır siz tuvaletteylen ağlasa daha iyi
baysal miramiraa vicdan azabı çekmeyin bazen mecbur kalıyor insan yemek yemek su içmek tuvalete gitmek temel ihtiyaçlarımız benim bebeğim de 11 aylık bazen mecbur kalıyorum çünkü yalnız bakıyorum ve tuvalete gitmeye bile vaktim olmuyor sürekli peşimde tuvaletin kapısında bekliyor iki dakika dursun diye açmak zorunda kalıyorum çok huysuz bebek sürekli kucakta durmak istiyor ve ağlıyor baş etmek çok zor oluyor Tabikide zararlı televizyon tablet ama bir kaç dakikadan da çok sorun olacağını sanmıyorum her bebek aynı değil
durulandiniz miramiraa Fisher price köpekcik oyuncağı kalbe basılı tutunca sürekli müzik çalıyor , o aylardayken önüne koyuyordum gideceğim zaman :) Her ne kadar 3,4 dakika bile olsa alışkanlık oluşur , o yüzden yaşına kadar en azından dikkat edin 🥰
miramiraa durulandiniz çok teşekkür ederim insan gibi yazan tek siz olmuşsun gerçekten insanların kalbi o kadar kötü ki iyilikten insanlıktan nasibini almamışlar
-Yenianne-- miramiraa kendi bebeğiniz için vicdan azabı çekmelisiniz ileri ki dönemde duyusal olarak etkilenme konuşma geriliği odaklanma problemleriyle karşılacak olan siz olacaksınız çünkü komşunuz en doğrusunu yapıyor.
ahkalbimm miramiraa kimse çok kötü yorum yapmamış ki. Öyle kalpleri kara olacak kötü insanlıktan nasibini almamış diyecek kadar.
AnnaGloria miramiraa bu yazıyı görünce meraktan baktım bebeğimizin iyiliği için herkes gerekeni yazmış kötü kırıcı birsey dememişler ki olmamış bu söylediğiniz şeyler vakit ayırıp bebeğiniz için yazılmış haksızlık etmişsiniz
durulandiniz miramiraa Kalbi kötü olan insan izlesin bir şey olmaz der.. Bebeğiniz bebeklerimizle aynı okula gidecek aynı sınava girecek. Sadece uyaran eksikliği yaşayan çok bebek çocuk görüyoruz ve kıyamıyoruz.Anne olarak gün içinde oldukça yorulduğumuz için üslubunuza da yansıyor bazen🙏🩵
baysal miramiraa boşver linçlicek insanlar küçükken hiç tv izlememişlerdir eminim ki aktivitelerle büyümüşlerdir
masterchefiniz miramiraa sıkma canını saatlerce koymuyorsun 5 dk dan bişey olmaz . Her zaman alışkanlık haline getirme müzik aç bazen Buradakiler çok abartıyor. ( kendi fikrim )