nnoktaa Retrosu metrosu dolunayı Merkür Venüs Jüpiter aaaa artık yeterrrrr 😂 Ayol bu nedir ya? 30 kasımdan bu yana çocuk bozuldu adeta. Ne uyur ne yer? Mütemadiyen çığlık kıyamet. Noooluyo kardeşim ne bu tantana 😂
nnoktaa nnoktaa az önce çamaşır katladım yanımdaydı.. mutfağa gidip geldim sepetteki çamaşırları fırlatıp içine girmiş. Oğlum 11.5 aylıksın sen. Kendine gel 😅🤦♀️
minikkurabiyee nnoktaa her gece yarım saat uyuyor geri uyanıyor saat 1 de 2 de uyuyor anam çıldıracammm haaaa 😂😂😂😂😂😂😂 gündüzleri hiç demiyorum zaten oturup 2 dakika yemek yiyemiyorummmm
NmalkoC nnoktaa kıymetini bil canım 11.5 aylıkta sepetten atıyor ama 3 yaşında onları çöpten topluyosın 😀 klozete atlet atmışlığı var 😂
aslhnkrts nnoktaa valla insan dayanmıyor yetti cidden 😂 bide benim kız artık ayrılık kaygısı durumunu yaşamaya başladı areeyyy anam ağlıyo 😂
nnoktaa aslhnkrts kaç aylık benim oğlum 11.5 aylık bizde de aynı durum var. Odadan çıktığım an kıyamet kopuyor 😬
nnoktaa NmalkoC ahajhahahaha ya kıyamammm. Ama ona da hazırlıklıyım. Yeğenim kuru boyalarını zeytinyağı tenekesinin içine atmıştı 😂
birbalannesi099 Ya bunun yüzünden mi ben uyuyamıyorum acaba kaç gündür doğru düzgün uyuyamıyorum bilgili biri beni aydınlatabilir mi ikizler burcuyum. Kızımda geceleri uykusunda inliyo agliyo durduk yere balık burcu oda
nnoktaa birbalannesi099 ay sosyal medyada sürekli karşıma çıkıyo ilgili videolar. Bunlar hep gezegenlerden.
aslhnkrts nnoktaa 9 aylık 😂 abartmıyorum eşim bi saat baktı tüm gecenin yorgunluğu gitti . Sürekli ağlıyor ve artık migrenim tutuyor sanki 3 gün uyumuş gibi oldum o bir saatte 😂
ZeydsMom nnoktaa yoo aslinda bu guzel gunlerin zorluklari. Onumuzdeki yil cok guzel geliyo . Ama iste şu dolunaylar uykuyu falan etkiliyor gerim gerim geriyor bizi. Bunun bi etkisinden cikalim derken yeni dolunay geliyor 🤣
nnoktaa ZeydsMom gerçekten güzel mi geliyor yoksa mecazi güzel mi geliyor. Bırakın gelsin gel hele gel 😂😂