sirinilos Yenidoğan bebeğim aptamil 1 numara kullanıyor + olarak anne sütü içiyor dün gece kabızlık fark ettim mamayı kestim (yarın kontrolümüz var doktora da danışacağım) gün boyu iki saatte bir emzirdim fakat idrarında kan farkettim araştırdığımda da yetersiz beslenme yazıyor sütüm mü yetmiyor yoksa daha mı sık emzirmeliyim? Bebeğim yarım saat kırk beş dakika kadar aktif emip uyuyakalıyor göğsümde çözüm bulamadım açıkçası kan şekeri düşer sarılık olur diye korkuyorum
Credcent sirinilos yetersiz beslenme olabilir. Benim bebeğimde de 3 günlükken olmuştu . Ama ben bilmeden emzirdikten 3 saat sonra tekrar emzirdim. Meğer daha sık emzirmek gerekiyormuş. Bir daha olmamıştı. Ben bezi alıp doktora götürüp sormuştum
OzlemDoganay sirinilos canım benim oğlumda da olmuştu en başta. Yetersiz beslenmeden oluyor. Beslendikçe geçiyor korkmayın. Başka mama deneyin
3kedili2bebekli sirinilos kan kakasinda mı cisinde mı kakasindaysa alerji belirtisi, cisindeyse az beslenmiş olabilir, enfeksiyon olabilir, hormonel olabilir doktoruyla mutlaka iletişime geçin kısa zamanda alerji veya enfeksiyonsa hemen mudehale edilmeli
sirinilos 3kedili2bebekli ben beslenme yetersizliği diye düşünüyorum çünkü mamayı en son dün akşam verdim o zamandan beri emziriyorum sütüm yetersiz geliyor sanırım
Elvinemine Eger bebegin kiz olsaydi sorun olmazdi yenidogan kiz cocugunda kan grliyor bir defe amma erkekse doktoruna sorman lazim canim bide kakadaysa sorunlu bagirsak enfeksiyonuda ola bilir
sirinilos Credcent bende öyle düşünüyorum yarın kontrolümüz var soracağım mutlaka bir daha görmedim şu ana kadar