makinistanne Merhaba sevgili anneler. 8 ay 9 günlük bebeğim var ve biz daha hiç biberon kullanmadık. Şimdi ise başlamam gerek ve süt yada mama için biberon arayışına girdim. Anne memesine en yakın biberon hangisidir? Neyi tercih edersiniz? Neyi önerirsiniz?
ybk2019 makinistanne kesinlikle lansinoh. Aventin bütün çeşitlerini denedim hiç birini almadi. Lansinoh gerçekten çok benziyor anne göğüs ucuna. Hatta şu an joker baby de falan indirimde. Hem.beni emiyor hem biberonu ☺️
makinistanne Kubraegir teşekkürler deneyeceğim. Bu aralar çok isiriyo göğüslerimi yara yaptı nasıl sagacagiz bakalim
[silindi] makinistanne Bu aydan sonra artık biberona alıştırmayın bence alıştırma bardağıyla verin. Yok illa ki biberon olsun diyorsanız Avent natural serisi kullanıyorum meme reddi yapmadı.
makinistanne [silindi] alıştırma bardağı ile şu flaan içiyor hatta normal bardakla daha çok seviyor içmeyi ama mama yada süt alıştırma bardağı ile içebilir mi?
[silindi] makinistanne içebilir neden içmesin emzirme danışmanları meme reddi olmasın diye daha küçük aylarda bile öneriyorlar