ElifBEG Kızlar eşim internetten mama sipariş verdi biz bebelac gold 2 numara kullanıyoruz ama bebelac gold 3 numara geldi bunu içirsem birşey olur mu 🤔
[silindi] ElifBEG marka olarak bebelactan memnunmusunuz 1 numara kullandınız mi kabız gaz sikayetiniz oldumu
YavruKartal ElifBEG Mamaların içerikleri aylarına göre değişiyor şahsen ben olsam kullanmazdım sindiremeyebilir çünkü içine eklenen maddeleri.
ElifBEG [silindi] canım doğduğunda aptamil kullanıyorduk o biraz ağır geldi bebeğimde içmek istemedi bebelac gold a geçtik çok şükür bebeğimde severek içiyor kabızlık problemi hiç yaşamadık şimdiye kadar 😍
ElifBEG [silindi] gaz sorunumuz da hiç olmadı güzel bir mama tavsiye ederim ama sadece gold kullandık biz
[silindi] ElifBEG bende şuan humana kullanıyorum 1 numara şimdilik sorun yaşamıyoruz devam etsem mi bebelac gold a mi geçsem kararsizim anne sütü alıyor gibi sarımtırak ve pütürlü yapıyor kakayida
ElifBEG [silindi] memnunsan humanadan kullan canım ben hiç kullanmadım o mamayı ama bebelac gold dan çok memnunuz