Umutunannesi_ Kimler benim gibi bu oyunu oynuyor can sıkıntısından eklemek isteyen varsa oyundan yardimlasabiliriz kızlar😂😂
kurabiyevarsimitvar Umutunannesi_ hamileyken sıkıntıdan indirmiştim baya oynuyordum sonra doğurunca saldım arada giriyorum genelde pubg oynuyorum yıllardır xlwöqöswşqlfl
Deletedmom_216 Umutunannesi_ baya bi oynadim ama suan oynamiyorum. Silemiyorum da telefondan emek verdim o kadar 😂 hesabim sikir gider bsii olir diye kaldiramiyorum telefondan 😂😂
kirikkalp Aleynaslan96 Toplanın Mahalleme gelinnnn yaa kimse yok canım sıkılıyor 🙏🏻🙏🏻🥹🥹🥹 yardım ederim size jsjsjsj Mahalle kodum : Q8CJLULP
leylannpembemontu Hamileyken çok oynardım can sıkıntısıyla vaktim hep orda geçiyordu doğumdan sonra direk sildim böyle de nankörüm 😀😀
kirikkalp Umutunannesi_ Toplanın Mahalleme gelinnnn yaa kimse yok 🙏🏻🙏🏻🥹🥹🥹 canım sıkılıyor yardım ederim ben size sjjsjsjsjs Mahalle kodum : Q8CJLULP
kurabiyevarsimitvar Umutunannesi_ iyi geliyor ya psikolojime oyun oynamak bir ton oyun var telefonda xlwöqlsşwşsl (benim kullanıcı adı da AyHal’dı gözüküyorsa ekleyin xlwöqöxdğ)
Deletedmom_216 Umutunannesi_ ebet 😂 bazen bildirim geliyo bi gireyim diyorum sonra unutuyorum bi girip bakayim ne vsr ne yok 😂 44. Leveldeymisim bu arada az da degil 😂 silmek cok zor ya