milletsanakanalizemiolacak esma5 canım hiç linç yeme burda bu damlayla ilgili çok fazla post var hatta bir annemiz hastanelik oldu onlara bak istersen ve asla kullanma bebişine olur mu?
yaraliceylanim esma5 kuşum hiçbir doktor önermiyor bir dünya zehir veriyosun gibi düşün yapma bunu bebişine:/
nergiz4155 esma5 beyin mr çekilecekti kızım doktora dedim ki anestezi vermek istemiyorum o damlayı versem olur mu asla önermiyorum vücudun nasıl tepki vereceğini bilemeyiz dedi nöroloji doktoruna artık profesör doktordu
_mom esma5 o tür şeyler zararlı bebeği uyuşturan birşey bence kullanmayin kiii yetişkin bir anne kendi için kullanmış post açmıştı yetişkin birine bile neler yapmos küçücul bebeğe zarar verir
elisa2705 Ayissiya41 30-40 damla verdik bana mısın demedi Bilincsiz anne dramı😰 ayına göre damla sayısı cok cok az olması lazım 30 40 damla vermissin birden cok yazık rabbim korumus onu burda bi kullanıcının bebegi damladan sora uyanamadı hastanelik oldu .
Ayissiya41 elisa2705 kilosuna göre artırabiliyoruz ya hani, bilinçsşzlikle alakası yok. Kilosunu bilmeden sormadan bilinçsiz yada bilinçli olduğumu yargılayama