Kızlar beni bi numara aradı işte şu kişiylemi görüşüyorum dedi evet dedim evinize tebliğat gönderdik fakat evde yoktunuz dedi kağıt kalem alın dediklerimi not alın buraya gelmeniz gerekiyor kimlik bilgileriniz bi çalınmıştır bide çalınmış olabilir dedi kimliğiniz kayıpmı veya biriyle paylaştınızmı dedi hayır dedim tüm bilgileriniz noter ve bankalarda kullanılmış şu bilgileri yazın dedi işte bulunduğum ilç müdürlüğünden arıyormuş savcı kara üzüm adına aradığını sicil ve dosya no söyledi buraya gelmem gerektini istersemde 155 arayıp sorun dedi teli kapatmadan çevir 155 i dedi çevirdim polis olsa niye şahıs no sundan arasın bide 155 çevirince arkada bi ses müzik gelirdi hemen yanındakine vedi evet buyrun ne dir sıkıntı falan dedim aynı numaradan biri beni aradığını yok kimlik çalınmış yok bilmem ne dedi dedim adama sana da o adamada inanmıyorum polis savcı olduğunuza beni saçma sapan şeylerden aramayın dedim bana senin bi taraflarını bilmem naparım dedi kapattı numarayı yazıcam çünkü beni ararken arkadan başkalarını dolandırıyolardı duydum geliyodu sesi siz de uyanık olun kanmayın bu şerefsizlere numaramı adımı anne baba adımı TC mi öğrenmişler doğum tarihimi hepsini öğrenmişler ev adresime kadar ki hiç dışarı çıkmam etmem kimseyle görüşmem akrabamız yoktur öyle ki yakınım bilsin neyse dolandırıcıların nosunuyazıyorum şuraya 05455374551
Polisi aradım suç duyurusunda bulundum numarayı takibe aldılar şimdi başkalarınıda kandırmasınlar diye yazmak istedim buraya