gamzeciik Bebeğim 2 ay 22 günlük. Gülmeye başladı ancak keyfi yerinde olduğu zamanlarda günde birkaç kez gülüyor. Her seferinde gülmüyor. Bu normal mi? Tabi ki her bebek farklı ama merak ediyorum. Gülmeler ne zaman artıp sürekli güler hale gelecek?
hilalacar2104 gamzeciik merak etmeyin birkaç haftaya kalmadan sabah uyanıp basacak çığlığı kendi sesini duymak için arrtiiiikkkk yeteeeeer diye bagracaksiniz(tabiki şaka) ama kahkaha atar gbi kendi kendine konuşacak gülecek cooook yüksek sesle 😂
kardelen1209 gamzeciik 3 aydan sonra baslar canim 😁 sabahlari beni kızim kaldiriyo kendi kendine guluyo konusuyoo 😁
yasemalmila gamzeciik benim kızım da 49 günlük sabırla gülmesini bekliyorum onunla konuşuyorum arada guluyo gibi ama çok nadir
tgccgrr 3 aylık benimki de öyle her zaman gülmez bazen somurtur bazen güler çok takılmayın böyle şeylere. Gözüyle takip edip size tepki veriyorsa normaldir
suzancvl Benim kızımda 3ay 11günlük sesli gülüyo sesler çıkarıyo konuşınca tepki veriyor sabah bazen o uyandırıyo beni çok güzel bi duygu🥰
gamzeciik suzancvl benim de sabahları gülüyor ama günün başka zaman dilimlerinde birkaç kere gülüyor ancak🥰