Dery61 Oğlum 2 yaşını geçti, mamayı bırakmıyor uyku öncesi içiyor sadece, nasıl bıraktıracağım bilmiyorum 🤷
asell_asl Dery61 9 aylık bebeğim mamayı tamamen bıraktı. Uyutmadan önce yulaflı meyveli yoğurt yediriyorum sabaha kadar uyuyor. Ben bırakmasın diye çok uğraştım ama ilk günden beri sevemedi maalesef . Siz de uyumadan önce bu tarz bişeyle beslerseniz gece istemez . Genelde gün içerisinde yemek yediriyorum yoğurdu ve meyveyi uyku öncesi veriyorum ben. Yulafı pişirip üzerine istediğiniz meyve ve yoğurdu koyun çok severek yiyecektir
devarabia Bende bu soruyu sordum dün.14 aylık bizde bırakmak istiyoruz yani mama yerine sütle devam etmek istiyorum ama nasıl alistiricam bilmiyorum .mama artık zorluyor
esma121212 Benim de 12 aylık gunduzlerı 1 kere ama gece 3 kere kesın mamaya kalkıyor ben de bılmıyorum ne yapacaz
berrakhsmnlr Benim oğlum 15 aylık 1 yaşından sonra sadece uyku öncesi içtiği için keçi sütü veriyorum gece uyanmıyor uyanırsa da 1 kere uyanıyor onda mama veriyorum sadece
leylannpembemontu Mamayla devam sütü içerikleri aynı araştırmıştım biraz bebeğim mama içmek istemiyor henüz küçük biraz daha geçmesini bekliyorum alternatif olarak süt vereceğim