Neselianne1996 Bebeğim hiç uyumuyor 6 aylık oldu saatlerce kolumda gezdiriyorum yemek yiyemiyorum lavaboyaya bile zor gidiyorum anason çayını duydum versem zararı olur mu
Deletedmom388 Neselianne1996 Zararı olmaz diyorlar doktora sormadım ama 1 kere denedim kızıma 2-3 çay kaşığı ve gündüz 4saat aralıksız uyudu😯 Bir daha da vermedim çünkü o şekilde uyumasını istemiyorum sadece merak ettim gerçekten uyutuyor mu diye..Sersem ediyor falan diyorlar ama bilemedim tekrar kullanmayı düşünmüyorum,yaparsam da anason çayını kendim içerim direk kızıma vermem.
Bizal Neselianne1996 anason bağımlılık yapıyor diye duymuştum. Ama yarım çay bardağı kadar rezene ya da ıhlamur verebilirsiniz. Rahatlatır. İsterseniz araştırın 🙏🏻
Mnkdnyam Neselianne1996 2. aylık olduktan sonra anason rezene hatta kimyon bile kaynatıp verdim gazına iyi geldi 2 3 çay kaşığı kadar veriyordum
Melek-chn47 Neselianne1996 hayır hiç bir zararı yok ben doğumdan itibaren vermeye başladım hiç bir zararı yok verebilirsiniz
Bizal Neselianne1996 benim bebeğim 5 aylık huzursuz olduğu günler yarım çay bardağı içiriyorum çok da seviyor. Siz 6 aylık olmuşsunuz hiç problem olmaz zaten içiniz rahat olsun 🙏🏻
Mnkdnyam Neselianne1996 biraz geç döndüm ben kendime bi bardağa bi tatlı kaşığının aldığı kadar anason koyuyordum kendim için ondan yine bebeğimede 2 3 çay kaşığı veriyordum
Bizal Sevgi1 1 çay kaşığı rezene koyuyorum üstüne 1 çay bardağı kaynamış su. 2-3 dk bırakıyorum o demleniyor sonra süzüp kaşıkla içiriyorum biraz ılık veriyorum, kendi severek yarısını içiyor. Daha rahat uyuyo sanki, husursuzluğu gidiyor :)
Ayse6658- Bende bi kaç kez verdim anason evet ilk içtiğinde 4 saat uyudu sonra çok nadir verdim şuna ise kullanmıyoruz rezene en güzeli rezene verebilirsin hem gazına iyi geliyor bende gazını giderdiği için uykusu iyi oluyor 1 buçuk ay rezene kullandim 2 3 çay kaşığı günlük şuan hiç kullanmıyorum gazını da kendi yapıyor uykusuda güzel 👍 tavsiye ederim
minikkuzum22 Canım aynı kızımda öyle hep ayaktayız uyku yok kaynanam banada ver demişti zamanında esime çok icir mis bi araştırdım aptallık sersemleme yapiyomus hatta annesi dedi diye kocam ısrarla dene demişti bende dedim sana vermiş nolmus aptal olmuşsun dedim vermedim 😊