Mcz rutin oluşturacaksınız bebekler rutinleri sever. Yatmadan kaşık mama yedirdim, banyo yaptırdım, üzerini değiştirdim, loş ışık açtım, emzirdim(emerken uyumasına izin vermeyin meme bitti deyin her seferinde meme uyuyacak deyin), sonra kitap okudum(ilk başlarda ben kitap okurken oyuncaklarıyla oynamasına izin veriyordum emerek uyumak istiyordu çünkü dikkati dağılsın diye yapıyordum böyle, sonraları oyun oynamaktan uykuya geçemiyordu artık oyuncaksız yatışa geçiriyorum) sonra yanına yatıp uyuma numarası yaptım, kendi kendine dönüp durup alışınca uyumaya başlayacaktır. Bu dediğim süreç sallamayı bıraktırmak için, gece emmesini kesmek için çok uğraştım azaltarak yaptım olmadı, salladım, su verdim, pışpışladım, babası uğraştı hiç birisi olmadı bir anda gitmeyi kestim ilk günler 10-15 dk ağladı ama uyudu kendi kendine. Şimdi sabaha kadar uyuyor emmeden. Şuan azı dişini çıkardığı için bazı geceler onunla yatıyorum ama emmek istemiyor alışmış. Bu bizim rutinimiz belki size de yardımcı olur. 2-3 hafta sabretmeniz lazım sonrası mutluluk annesi🙏🏼🌞