Emine55 [bilinmeyen] aynen Benim 22 gün oldu ama dediğin gibi hala oluyor dikişlerim var henüz hepsi düşmedi :)
LiyaNehir [bilinmeyen] kaşınıyorsa iyileşiyordur canım sertleştimi dkişlerin. Benimde 16. Gün bugün 2 tanesi düşmüş
Zeynepmom NazmiyeYildiz [bilinmeyen] kızlar sıcak suya oturun ve bekletin süper oluyor kaşıntıya birebir ama fazla yapmayın kaşıkların agrıdı benim
LiyaNehir [bilinmeyen] nasıl yani göremiyor musun dikişleri belki ipleri düşmüştür düğümler düşmemiştir daha canım
ikos58 [bilinmeyen] hakiki sarı kantaron yağı bulabilirsen kesinlikle kullan. Hem yarayı çabuk iyileştiriyor hem de yumuşattığı için gerilmiyor ve kaşıntıyı gideriyor
Fedoraxn ikos58 benim sütüm çok yağlıydı 15 günde 2 kilo almıştı ablamın sütü çok suluydu ayda 600-700 gr alıyordı yeğenim bence süt kalitesini arttırmaya çalışın oyüzden olabilir
Nur6635 ikos58 lekeyeşilse o bebek büyüdükçe geçiyor arkası oğlan anlamında derler bizim orda onun dışında benim bildiğim ciğer veya izinsiz yediğiniz şeyler leke yapar sağlıkla büyüsün