mellisaa Havuç patates balkabağı normal kabak brokoli 3′ün kurulu ile Bunlar yapılı süt ve süt ürünlerini alerjisi var yumurtaya da aynı şekilde pırasaya da mı 3 gün kuralı yapıyoruz başka neleri 3 gün denediniz
amansallagitsin mellisaa herseyi. Vericegnz hersy uc gun kurali ile. Herhangi bi sorun olmadkca denediklernzden urunleri karistirip verblrsnz.
ahlelele_ahlelas mellisaa bezelye verebilirsiniz buzluğa kendi attığınız varsa eğer. bal kabağı, tatlı patates, avokado, ceviz… Alerjik bir bebeğiniz varmış siz 3 gün kuralıyla devam edin ne olur ne olmaz.
uykusuzluklarinanasi mellisaa biz ptates havuç kabak üç gün ile vermiştik. baktım alerjik değil belli ediyor kendini başladık eski usul devam. alerjik bebeğiniz varsa her şeyi üç gün kuralı ile verin. biri alerji yaparsa anlayamazsınız bu sefer. en iyisi temkinli davranmak böyle durumlarda. yani tadına ilk defa bakacağı her şey üç gün kuralı olsun. tadına baktığı şeyleride çorba yapabileceklerinizi yapıp içirebilirsiniz. arada farklılık iyi gelir
Lilysa kurabiyevarsimitvar ilk önce bezelyeyi suda veya buharda haşlayıp 3 gün kuralına uygun olacak şekilde ezip vereceksiniz. Sonrasında diğer daha önceden 3 gün denediğini sebzelerle karistirarak verebilirsiniz. Mesela bezelye havuc patates birlikte haşlayıp ezip verebilirsiniz
ahlelele_ahlelas kurabiyevarsimitvar ben bezelyeyi haşladıktan sonra kabuklarını soyuyordum patates ve havuçla püre yapıp yediriyordum. Pırasayı da pirinçle iyice pişirip ezerek verebilirsiniz