dertlikaval Merhaba Oğlum 16 aylık şimdi değil ama yazın başında 22 aylık iken falan düşünüyorum hazır olduğunu nasıl anladınız bir de nasıl verdiniz tuvalet eğitimini ilk çocuğum nasıl ilerlemem gerektiğini bilmiyorum iyice öğrenmem lazım
NewMomm1 dertlikaval benim oğlum henüz 1 yaşında daha bilgili bir anne muhakkak ki görüp yardımcı olacaktır benimde oğlum var doğrusu oturarak yaptırmaya alıştırmaktır zamanı gelince bu şekilde öğreteceğiz 🌸
Mircet dertlikaval kendini ifade edecek kadar konuşabiliyordu.Kakasını saklanarak, çömelerek yapıyordu.
prenses_prens_Annesi dertlikaval benim kızım iki buçuk yaşında geçti hatta Mart’ta 3 olacak üç ay öncesi denedim söylemiyordu hiç çişini altına yapiyodu besledim artık .şimdi iki haftadır falan cisim geldi diye söylemeye başladı ama kakasını yapmiyo donuna yapiyo bakalım onu nasıl alistiricam bilmiyomm..beyincik olurmuş o gelişmeden soylemezmis çişini öyle duydum ☺️
dertlikaval prenses_prens_Annesi valla ben de nasıl öğreteceğim ondan korkuyorum en doğrusu kendini ifade etmesini beklemek sanırın