bir aylık kızım var doğum kilosu 2970 di 1 aylık kontrolünde 3700 oldu ilk haftalarda meme reddi yaşadık filan ilk günden itibaren sütüm geldi çok şükür ilk günler çok doluydu göğüslerim hatta neyse ama bebeğim sürekli emmek istiyor ve yerine koyduğum an uyanıyor kucakta güzel uyuyor ama 2 yaşında oğlum var ev işleri vs tüm gün kucakta uyutma gibi imkanım yok sling kullanıyorum onda da güzel uyuyor benim sorum ve sıkıntım şu ilk oğlumda göğüslerimden aşırı süt akardı tişörtüm yarı yarıya süt olurdu sürekli değiştirmek zorunda kalırdım bunda o kadar akmıyor birde bu kucakta uyuması tecrübeli olmama rağmen içten içe acaba sütüm mü az düşüncesi içimi kemiriyor çişli bezleri de gayet dolgun oluyor kendimi telkin etmeye çalışsamda sürekli memede durmak istemesi uyanması bana acaba açmı düşüncesine sevk ediyor, ilk oğlum çok sakindi gerçi hep koynumda durdu bi türlü yenemiyorum bu aptalca düşünceyi birde oğlumun doğum kilosu da 2.650ydi 1. ayda 4.250 olmuştu sürekli saçma bi kıyaslamanın içerisindeyim