Betulsark 26merve26 alt değiştirme ünitesinden 3 aylıktı hareket edemiyordu daha eşya almak için eğildim bi baktım yerde yani nasıl düştüğünü bugün hala anlamıyoruz çünkü fiziksel olarak mümkün değil ama oldu direk hastaneye götürdük bir şey yok dediler kusma falan onları takip edin dediler ertesi gün kafası sisti yine götürdük ve tomografi çekildi ve beyin kanaması olduğunu söylediler kafa tasindaki çatlaktan dolayı. Burda en çok kızdığım kişi ama ilk gören doktor
damladll happymomk 8. Ayda anne yanı beşiğinden düştü. Burada düşme postlarını okurken bende anlam veremezdim, nasıl düşüyor ya, diye ama başıma geldi. Hala nasıl düştüğünü bilmiyorum ama oldu, şükür ki birşey olmadı.
26merve26 Betulsark bazen olacağı varsa oluyor Rabbim size bağışlamış ya evet yani o kadar yüksekten düşen bi bebeği alelade göndermek doğru olmamış . Ama neyse ki kötü bir anı olarak kalmış 🥺
mellisaa Betulsark cidden mümkün değil gibi hala bşzde inanamıyoruz hatta bize doktor da inamamıştı polis tutanak tutmuştu 🥲
happymomk damladll bizimde anne yanı besigimiz vardı 6 aydan sonra ayağa kalkabileceği ihtimaline karşı en alt kademeye getirdim mesela. yada altını degistirirken hep yere koydum her seyin bi ihtimali var
Sogukbaklava ayse_4 Hiç düşmedi. Beşiği hep alçak korumalı ve derindi. Yatağımda uyusa düşerdi o yüzden uyutmadım hiç. Ama yürürken hoplarken oynarken koltuktan düştüğü oldu.
Betulsark happymomk bizde bilerek düşürmedik bizde tedbirliyiz ama çokta büyük konuşmayın bence allahım başınıza vermez insallah ama gelirsede bu kelimelerinizi hatirlayin hiç bir zaman her şey için tedbir alamazsınız. Heleki çocuğunuz ayaklandıktan sonra
kelebegiminannesiyim happymomk başına gelmez inşallah ama gelirse anlarsın. Ne kadar dikkat edersen et yine oluyor yine oluyor.
ddenzege happymomk bende burda okuyunca aynı yorumu yapardım . Nasıl düşüyor çocuk ya derdım neden dusmıcek sekılde koymuyoşar derdım ınanın anlamazdım da ama oluyormuş Benm de başıma geldı . Allahm kımseye yaşatmasın anneyız yorgunuz sanıyelık oldu resmen . Çok şükür yüksek degıldı ama kendıme gelmem uzun zamanımı aldı
happymomk ddenzege tabi canım öyle. Dedigin gibi Rabbim bütün çocukları korusun insan başına gelmeden de anlayamaz
Lolik happymomk hep dip dibesiniz o zaman. Nasıl düşürüyorlar diye şaşırmakta enteresan 😂😂😂 bir değil birden fazla düştü anlık oluyor her şey. İki kere camdan aldım meselaaaa . Dikkatsiz umursuz biride değilim ama düştü düşecekte 😄