bebemalparslan Merhaba ocean microfer aldım bebeğim 4 aylık günde kaç damla ne zaman vermeliyim internetten aldım çok farklı yazanlar olmuş anlamadım
3kedili2bebekli bebemalparslan doktorum bana kilo başına 1 damla verdiriyordu onu ama bunun için mutlaka bir doktorla gorusmelisiniz
hilalacar2104 bebemalparslan içinden çıkan ölçekte 0.5ml yazıyor ya iki defa o kadar ver demişti bana da doktorum yani 1 ml gibi oluyor iki kere 0.5 ml içinden çıkan ölçekle veriyorum vallahi kızım 6 kilo bilemiyorum sağlık ocağı kilo başına bır damla demişti vegaferon ama onun da içeriği temiz değilmiş
minikannsi bebemalparslan bu konuyu bende cozemedm herkes farklı, bize doktor 12 damla dedi 6300du kilosu o zmn halen 12 damla devam tartlnca tekrar arayıp sorucam damlayi arttcakmi baklm
bebemalparslan 3kedili2bebekli ben bayağı araştırdım genelde diyorlar ki sabah ilk aç karnına ama o sıra çocuk deli gibi ağlıyor onu anlayamamıştım
sinemisxs Bir kac gun once eczaneden aldım içinde çıkan aparatında 5 ml yazıyor zaten oraya kadar cekıp verıyorsunuz bana 5 ml ver dedi