Ahlelele_Ahlelass Kızlar evlilik yıldonumu için eşime hediye almak istiyorum. Ama aklıma hiç bisey gelmiyor ya. Saat parfum kazak eşofman takımı demeyin bunları aldım çünkü başka önerisi olan var mı ya ?
Sulee_ Ahlelele_Ahlelass perşembe günü bizimde evlilik yildonumu valla telefona ihtiyacı var biraz ağzını aradım ne marka model ister diye onu alıcam inşallah sizde ne ihtiyacı varsa ağzını arayıp alabilirsiniz
nrfsnykp Ahlelele_Ahlelass bizde genelde hediyeyi eşim alır bende evde masa hazrlarim süslenirim pasta falan yaptırırım o şekilde geçer
Ahlelele_Ahlelass Sulee_ söylemiyor ki soruyorum bosver diyo. Mesela kazak resmi gösteriyorm bu nasıl diyorum benim üstümdeki daha iyi ya diyo hediye alacağımı bilmiyor😂
Sulee_ Ahlelele_Ahlelass benim eşimde aynı bana herseyi alır ihtiyacın varsa al der ama kendine gelince ihtiyacı olsa bile boşver ben idare ediyorum der bizler genede supriz yapmak istiyoruz işte. Ayakkabı felan olabilir kış ayındayız mesela bot felan olabilir yani ben kullanmayacagi şeyi alıpda kenara koymasını istemediğim için hep neye ihtiyacı varsa onu alırım hediye olarak
Sulee_ Ahlelele_Ahlelass benim mesela bu sene bota ihtiyacım vardı trendyoldan kar botu istedim eşimden eğer hediye alacaksan bunu al diye almış sağolsun bugün geldi kargo 😄 ama ben ne alacağımı söylemedim telefona ihtiyacı var onu alıcam inşallah 😊 aklınızda olsun aynen