meleksalpci 7 aylık bebeklerinizin uyku düzeni nasıl bu ara uykuya geçerken çok zorlanıyoruz sizde de öyle mi sonra düzeliyor mu ?
Cerenncee meleksalpci bizim de aynısı gece 10 kere uyanıyor. Normalde ilk uyuduğunda bi 4-5 saat kesintisiz uyurdu şimdi uyuyor 1 saat sonra uyanıp 11 e kadar oturuyor.. gece de 10 kere uyanıyo
annekadin21 meleksalpci valla benm 7 aydir cocuuumun uykusu kötü olduğu için anlamıyorum ekstra bu aya özel mi. Benmki hiç yatirinca direk dalmaz. 2 3 kere uyanir yattıktan 2 saat snra anca dalıyor asıl uykuya…
zehra0508 meleksalpci Allahim 7 aylik kizim var gece 2,3kere kalkiyo gunduz desen 10dq felan uyuyo uykuyada zar zor daliyooo cildiricammm
meleksalpci Cerenncee bizim de öyle ya şuan 9 da gece uykusuna yattığında uyurdu baya şimdi 11 de felan uyanıyor tekrar uyması zor oluyor
meleksalpci annekadin21 yaa bizim bu aya girince öyle oldu normalde uykuları güzeldi şimdi mesela tekrar uyandı hiç uyuyacak gibi de durmuyor :/
annekadin21 meleksalpci ben saldım valla. Muhtemelen sizin disten dolayıdır. Bizim dis de erken cikti. Belki bizimde hep ondandır.
aza754 Bizim de öyle küçükken hiç değilse aralıksız 3-4 saat uyurdu şimdi gece her saat başı uyanıyor nerdeyse gündüz de zor uyuyor ve hep benimle olmak kucakta durmak istiyor
yldrm12 Bnmkide şuan uyumamak için direniyor. 1 saat uyusun diye salladığımı biliyorum. Bu saat oldu hala ayakta