Oglumunannesiyim__ Oğluşum tam bir pankek sevdalısı ama annesi ona bir türlü düzgünce pankek yapamıyor yumurta şekeri güzelce köpürene kadar çırpıyorum ama Yinede Instagram da yapanlar gibi puf puf sarı renk olmuyor bu iş için pankek tavası şart mı arkadaşlar eğer öyleyse yarın gidip alacağım kabartma tozu da koyuyorum hiç kabarmıyor istediğim gibi sarı renk olmuyor sizce nerede hata yapıyorum
Cennet_kusu2891 Oglumunannesiyim__ bende krep tavası var onda yapıyorum guzel oluyor tava ince olmalı hemde kısık ateşte yavaş yavaş pişmeli göz göze olana kadar beklemıyor musunuz acaba
Cennet_kusu2891 Oglumunannesiyim__ https://www.nefisyemektarifleri.com/video/pankek-tarifi-videosu/#google_vignette Bu tarifle yapıyorum
miniksercedefne Oglumunannesiyim__ tava ile ilgili değil nefis yemek tariflerinde ilk çıkan tarifi püf noktaları ile okuyup uygulayın. Tavayı sadece en başta peçete ile yağlayın daha yağlamanıza gerek yok. Tavanın altı kısık ateş olsun üstü gö göz olunca çevirin
meliiii Oglumunannesiyim__ 2 yumurta,2 yemek kaşığı şeker,1 su bardağı süt , 1 paket vanilya ,1 paket kabartma tozu , 1,5_2 su bardağı un bu tarifle yaptım çok güzel oldu
Oglumunannesiyim__ Cennet_kusu2891 bekliyorum büyük ocağı en kısığa alıyorum tavam krep tavası değil ama yapıştırmayan bir tava yapışma gibi bir sorun olmuyor bime tefalin krep tavası gelmiş 350 tl yarın onu alıp deneyeceğim
Kuzularinanasi Oglumunannesiyim__ yapismayan tava olsun yeter.illa ozel krep tavasina gerek yok.yumurta seker cirpiyorum elimde cirpiciyla oyle kopurene kadar da dgl normal 1 dk falan.sonra sut ekle, un ekle kabarta tozu.bu kadar.puf puf haftada 2 kere mutlaka yaparim
mobesebesir Oglumunannesiyim__ nefis yemek tariflerindeki pankek tarifi tam tutuyor güzel oluyor benimde pankek tavam yok yapışmaz gözleme tavası var onda yapiyorum
tercumanhanim Oglumunannesiyim__ youtube’a happyfoods pankek yazarsanız hep o tariften yapıyorum baya güzel oluyor