Kızlar dedem zamanın da ev almış almanyadan geldikten sonra bahçede 2 ev birin biz oturuyorduk birinde dedem ve halam oturuyormuş sonra halamfa evlenmiş 35 senedir biz o evde oturuyoruz 6 yıl önce babam vefat etti dedeme annem bakıyor her anlamda yeme içme kontörü ilaci vs harçlığını kardeşim askeriyede o gönderir halamın hiç bir anlamda desteği yok dedemde farkında bunun diyoruzki sen sağken gel böl yerimizi kiradayiz buraya ev yapmak istiyoruz sorun olmasın diyoruz siz yapın ben sagken kimse birsey diyemez diyor ama halam ve eşi öyle fena insanlarki sağda solda eniştem diyormuş ki ben oraya onlara ev yaptirmam ev alacak gücümüz yok ama arsa olduktan sonra Bi prefabrik ev yaptıralım diyoruz ama sonrası nasıl olur yer bölünmeden bilmiyorum kimisi diyor siz yapın zaten yıllardır bu tarafta baban oturduğu için sizin bisey yapamazlar diyorlar bu konuda bilgim yok doğrumu degilmi parasını verelim hakkını alalım diyoruz onuda kabul etmiyor kendinin 2 evi bir asası var zaten ne yapacağımızı şaşırdık kiradan bıktık artık bilgisi olan yada başına gelen varmi nasıl oluyor durumlar