Julideeee Cok uzgunumm 8 aylik bebegim var hamile oldugumu soylemistim 2 aylik ti bebegim karnimda ölmüş yarin alicaklar duygularimi tarif edemiyorum...
Kumru_ Julideeee Aslında çok büyük değil canım kendi düşmez mi benim 5 haftalik ti kendi düşmüştü 😐Geçmiş olsun bu arada nasibi yokmuş demek ki üzme kendini
zeynepalp Julideeee benim de kızımdan sonra bir kaybım olmuştu. 9 haftalıktı kontrole gittiğimde kalp atışının olmadığını öğrendim. Ertesi gün kürtaj oldum. Bir doktorla kalma yalnız bide başka bir hastaneye de git emin ol. Kürtajdan da korkma genel anesteziyle yapıyorlar basit bir işlem. Çok geçmiş olsun
Nekwam Julideeee sagliksiz bebek düşer canm. Hem sen gazi sevabi alacaksın dinimize göre o bebede sana sefatci olacak öteki dünyada inşallah. Üzülme ama mutlaka bir isimkoy kiza ve erkeğe konulan bir isim olabilir yada hem kiz hem erkek ismi..
gezgin_anne Julideeee üzülme kuzum hayırlısı böyle demekki bak 8 aylık bi bebegin varmış rabbim bak ona sağlık sihat versin
Ironsides zeynepalp boyle bisey benimde basima geldi 8 haftalikti bebegim kalp atisi duyamadim pazartesi gel dedi gonderdi ogunun aksamina ozel hastaneye gittim bana adet duzensizligim oldugu icin 5 haftalik gebe oldugumu ve bu haftada duyulamamasinin normal oldugunu soyledi iyiki devletteki doktoru dinlemedim sagsalim dogum yaptim size boyle bisey sordu la r mi onu merak ediyorum
Kumru_ Julideeee Anladım canım tekrar geçmiş olsun inşallah hemen toparlanırsin. Bebeğin için güçlü ol üzülme
Melek4406 Nekwam 4 tane düşüğüm oldu 2 sinin kalbi durdu şefaatçi olması için 4 aydan büyük olması lazım diye biliyorum 🙄 biri 8 haftalıktı diğeri 6 haftalıktı
Pirayee Julideeee benim ilk hamileliğimde öyle olmuştu 🙄 geçmiş olsun allah sağlıklı bir gebelik nasip etsin🙏
Julideeee Ironsides canim ben ozele gidiyorum dogim yaptigim doktoruma devlet hastanesinede gittim onlar kese bile yok dedi
zeynepalp Melek4406 anne karnındaki cenine 40 günlükken ruh üflenir.. yani 4 aylık falanı yok. Şefaatçi olacaktır inşallah