kuzeycinarbaby Kızlar doktorumuz e bebekte satılan buharda pişirme makinesi var al dedi sizce mantıklı mı siz nasıl hazırlıyorsunuz ? Kimisi buharda pişirme sepeti kullanıyor sanırım
aslhnkrts kuzeycinarbaby eski usül bi Çelik delikli var . Tencerenin altına su koyup üstüne o delikliyi koyup kapatıyorum. O şekilde haşlıyorum hep
ZeydsMom kuzeycinarbaby delikli bisey var ya inu tencerenin icine koyup buharda pisiriyosun. Ben ondan almistim. Hic makineye gerek olmadi.
ogretmenanne2024 kuzeycinarbaby bence makineye boşuna para vermeyin haşlama aparatı var zuccaciyelerde bulunur hem de uygun fiyatlı
kuzeycinarbaby ZeydsMom aldiginiz bir site var mı kimisi Trendyolda paslandı vs yazmış yoruma paslanmayan bir ürün almak istiyorum
Sosyologaannee Bence hiç gerek yok tencerenin içine su koyuyorum üstüne de ilistir koyuyorum sebzeleri kesiyorum üstüne koyup su kaynadikca pişiyor
ZeydsMom kuzeycinarbaby ben celik olanin aldim . Trendyoldan degil oylece bi magazadan boyle seyler satilan. Ama paslanmadi. Evet ayni urunu kullanip paslandi diyenlerde var belki de kullanim seklide onemli bilemiyorum.